Labels

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Δεν περιγράφονται με λόγια τα επεισόδια

Μπελεβώνης: «Δεν περιγράφονται με λόγια τα επεισόδια»


«Οσα χρόνια ασχολούμαι με τον Παναιτωλικό τέτοια επεισόδια δεν τα έχω ξαναζήσει» λέει ο Μπελεβώνης

Δεν περιγράφονται με λόγια όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Αγυιάς μεταξύ οπαδών της Παναχαϊκής και του Παναιτωλικού σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της ομάδας του Αγρινίου, Μάκη Μπελεβώνη. «Τέτοια επεισόδια δεν τα έχω ξαναζήσει», είπε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra:
Για τα χθεσινά επεισόδια στην Πάτρα πριν την έναρξη του φιλικού Παναχαϊκή-Παναιτωλικός:
“Όσα χρόνια ασχολούμαι με τον Παναιτωλικό τέτοια επεισόδια δεν τα έχω ξαναζήσει. Δεν περιγράφονται με λόγια. Πριν τον αγώνα μια μερίδα οπαδών, περίπου 40 άτομα, επιτέθηκαν σ' έναν πατέρα που είχε πάει στο γήπεδο με το 12χρονο γιο του ο οποίος κρατούσε το κασκόλ της ομάδας του. Χτύπησαν τον πατέρα μ' ένα κράνος στο κεφάλι αλλά και το μικρό παιδί. Στη συνέχεια και αφού κινητοποιηθήκαμε εμείς, η Αστυνομία έστειλε μια διμοιρία των ΜΑΤ. Οι μεμονωμένοι φίλαθλοι ήταν οικογενειάρχες και υπό τις οδηγίες της ΠΑΕ Παναχαϊκής κατευθύνθηκαν σε συγκεκριμένη θύρα.
Από την άλλη οι λιγοστοί φίλαθλοι της δικής μας ομάδας για να εισέλθουν στο γήπεδο περνούσαν μπροστά από τους Αστυνομικούς. Μια ομάδα 30-40 ατόμων έτρεξε προς το μέρος της κερκίδας που ήταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, εισέβαλαν σ' αυτή και επιτέθηκαν στον κόσμο. Αρκετοί άνθρωποι χτυπήθηκαν. Κάποιοι φίλαθλοι πήγαν στον αγώνα με σκοπό να κάνουν επεισόδια. Αυτοί οι αλήτες που ήταν αποφασισμένοι να κάνουν φασαρίες προκάλεσαν όλη τη ζημιά.”
Για τους τραυματίες:
Για τους τραυματίες:

“Ευτυχώς κανείς φίλαθλος δεν είναι σοβαρά τραυματισμένος. Αρκετοί πήγαν στο νοσοκομείο, όπου τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στα σπίτια τους.”
Για το φόβο νέων επεισοδίων:
“Τα δύο σωματεία έχουν άριστη σχέση και χθες ο κύριος Κούγιας, κατονόμασε τους υπαίτιους των επεισοδίων. Εύχομαι στο μέλλον να μην ξανασυμβούν αντίστοιχα περιστατικά. Η πολιτεία θα πρέπει να επιμεληθεί των γεγονότων αυτών.”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT