Labels

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

«Ζήτημα χρόνου να συλληφθούν»

kougias120Σίγουρος ότι οι «ανεγκέφαλοι», όπως τους χαρακτήρισε, που δημιούργησαν τα επεισόδια στο ματς με τον Παναιτωλικό θα συλληφθούν από την αστυνομία, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής μίλησε στην εφημερίδα "Εξέδρα" για τα όσα τραγικά συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή στο γήπεδο της Αγυιάς, λίγο πριν την έναρξη του κατά τα άλλα φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Παναιτωλικό. Και δήλωσε σίγουρος ότι οι ένοχοι θα βρεθούν.
«Οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων δεν είναι πάνω από 15 άτομα. Πρόκειται για κακοποιά στοιχεία, για άτομα τα οποία, αν προσέξετε, είναι απομονωμένα σε κάθε παιχνίδι της Παναχαϊκής. Παρόμοια συμπεριφορά είχαν και στο εντός έδρας ματς με τον Πλατανιά, στο οποίο οι υγιείς φίλοι της ομάδας μας τους φώναζαν 'δέκα μαλ... είσαστε'. Σκοπός τους δεν είναι άλλος από το να κάνουν κακό σε εμένα και την Παναχαϊκή. Εξαιτίας τους έχω πληρώσει πάνω από 50.000 ευρώ, αλλά αυτό είναι το λιγότερο μπροστά σε αυτά που έκαναν με τον Παναιτωλικό. Θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει και θύματα εξαιτίας αυτών των ανεγκέφαλων».
Στη συνέχεια εξήγησε ότι «έχουμε ήδη δώσει ονοματεπώνυμα και το κακούργημά τους εξετάζεται. Αναζητήθηκαν από την Αστυνομία, αλλά κρύφτηκαν και δεν συνελήφθησαν. Είναι ζήτημα χρόνου να πιαστούν. Θα τους καλέσει ο ανακριτής και φυσικά στο γήπεδο δεν θα ξαναπατήσουν το πόδι τους».
Και κατέληξε: «Φτιάξαμε μια ομάδα αποτελούμενη από 15 άτομα που στόχος της θα είναι να αποβάλλει από τις τάξεις των οργανωμένων εκείνους που δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Θα πετάξουμε έξω όσους πωλούν ναρκωτικά στις κερκίδες και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει. Θα πιαστούν οι ένοχοι και θα πάνε φυλακή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT