Labels

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Τα νέα των ομάδων...

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - "Ματιές" σε Σολάκη!

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Ηλία Σολάκη εξετάζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο πολύπειρος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο δεν θεωρείται βέβαιο πως ο Σάκης Τσιώλης θα είναι αρνητικός σε ενδεχόμενη πώλησή του με ευνοϊκούς όρους για τους «ερυθρόλευκους».

Στο μεταξύ, οι Ηπειρώτες έκαναν την προσπάθεια για το μεγάλο «μπαμ» το οποίο τελικά δεν έγινε. Οι άνθρωποι του «Άγιαξ» προσέγγισαν τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση (αρχικά με τη μορφή δανεισμού) του Χρήστου Μελίσση, ο οποίος πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής.

 
Δοκιμασία στις Σέρρες
doxa_dramas_fc_black120Με αντίπαλο τον Οδυσσέα Αναγέννησης, στις Σέρρες, θα συνεχίσει σήμερα την προετοιμασία της η Δόξα Δράμας, με τη φιλική αναμέτρηση να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 18.30, μετά τη ματαίωση του παιχνιδιού με την Καβάλα.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα συνεχίσει να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες και αναμένεται στα δύο επόμενα ματς με αντιπάλους Πιερικό και ΟΦΗ να αρχίσει να ανοίγει τα χαρτιά του και για τη βασική ενδεκάδα, λίγο πριν την τελική ευθεία για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Δεν υπολογίζει πάντως, μέχρι νεοτέρας, τον τραυματία Κύδωνα Καρλόπουλο. Μέχρι τη Δευτέρα, τέλος, αναμένεται εκ νέου στη Δράμα και ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Σάμιος.

http://www.dokari.gr/
 
Διαγόρας: Κρας τεστ με Αστέρα
Ολους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του θα χρησιμοποιήσει ο Σούλης Παπαδόπουλος στο σημερινό φιλικό με τον Εθνικό Αστέρα, το τελευταίο που θα δώσει αυτήν την εβδομάδα σε αθηναϊκό έδαφος.
Ο τεχνικός του Διαγόρα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τριανταφύλλου που είναι τραυματίας και του Γεωργίου που αντιμετωπίζει ενοχλήσει. Για την ερχόμενη Τετάρτη κλείστηκε τεστ με την ΑΕ Κω και στις 28/8 με τον ΑΕΡΑ.
Διαγόρας: Κρας τεστ με Αστέρα
Τη Δευτέρα, στο μεταξύ, θα υπογράψει ο Εξουζίδης που έχει συμφωνήσει σε όλα. Ο μέχρι πρότινος αμυντικός του Πιερικού παίρνει μέρος στις προπονήσεις και δείχνει πάρα πολύ καλά στοιχεία.
 

Εφερε Ματσούκα

 Ο Λευτέρης Ματσούκας βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ.
Των Μιχάλη Ανδρεαδάκη, Γιώργου Κορτσιδάκη
Ο 20χρονος επιθετικός, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και ανήκε πέρυσι στη β’ ομάδα της Βέρντερ Βρέμης, προπονήθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και θα δοκιμαστεί στο τουρνουά τριών 45λέπτων που θα μετέχει η κρητική ομάδα μ τον Γιούχτα και τον Ατσαλένιο.
Ο Ματσούκας έχει εμπειρία από τη Β' Εθνική από την προ διετίας θητεία του στον Εθνικό Αστέρα, αλλά βλέποντας τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ κατάλαβε ότι η ομάδα βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο. Η παράλληλη ενασχόληση του Μπάμπη Χαραλαμπάκη με τον Δήμο Ηρακλείου τον αναγκάζει να βάλει τέλος στην καριέρα του και ο ΟΦΗ πρέπει να κινηθεί άμεσα για την εύρεση λύσεων στην άμυνα. Γι' αυτό επιστρατεύτηκε ο Λάζαρος Χαριτωνίδης που είχε δοκιμαστεί πρόσφατα με επιτυχία στο Καρπενήσι. Ο 21χρονος αμυντικός, που αγωνιζόταν στον Πανθρακικό, έφτασε χθες βράδυ στο Ηράκλειο και θα αγωνιστεί στο φιλικό. Τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει διετές συμβόλαιο. Αναμένεται να τον ακολουθήσει ο πρώην αμυντικός της Χερσονήσου Δημήτρης Ραπτάκης ο οποίος βρίσκεται στην Κομοτηνή για να μαζέψει τα πράγματά του.
Αναζητεί «παραθυράκι»
Ο Χαραλαμπάκης μίλησε χθες στο Αthletic Radio και σχολίασε το θέμα που προέκυψε: «Συναντήθηκα με τον κ. Μαχλά και τον προπονητή μου και τους γνωστοποίησα την απόφασή μου να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Ομως για να είμαι ειλικρινής, είμαι σε επαφή με τον δικηγόρο μου, μήπως βρεθεί κάποιο "παραθυράκι" και συνεχίσω για έναν χρόνο ακόμα». Οσον αφορά τους παίκτες που περιμένουν οι Κρητικοί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, παραμένουν στα υπόψη οι Σοϊλέδης και Νικλητσιώτης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους Πειραιώτες για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, αλλά θέλουν να εξαντλήσουν το περιθώριο να βρουν ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Πάντως η κρητική ομάδα αποτελεί προτεραιότητα γι' αυτούς από τη Β' Εθνική και τους έχει «ψήσει» σχετικά ο Γιώργος Κατσικογιάννης. Ο Νίκος Μαχλάς ζήτησε και τον 22χρονο μέσο, αλλά ενημερώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» ότι θα πρέπει να περιμένει. Ουδέν νεότερο χθες σε ό,τι αφορά την άφιξη του Γιακούμπου. Ο Ρόβας βρέθηκε στο ΒΑΚ μετά την επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα και δέχθηκε τις ευχές των συμπαικτών του. Ο Ψωμάς δεν προπονήθηκε προληπτικά. Επανήλθαν οι Καρακατσάνης, Ζορμπάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT