Labels

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Πεδίο μάχης η Αγυιά!


pas_panahaiki_2005Φιλικό παιχνίδι επρόκειτο να δώσουν το απόγευμα Παναχαϊκή και Παναιτωλικός, ωστόσο οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα τρεις Αγρινιώτες να πάνε στο νοσοκομείο. Το παιχνίδι αναβλήθηκε...

Στο γήπεδο της Αγυιάς και συγκεκριμένα στη σκεπαστή εξέδρα, βρέθηκαν μόνο 20 με 30 άνθρωποι του Παναιτωλικού, κυρίως συγγενείς ποδοσφαιριστών και όχι οπαδοί, ύστερα από έκκληση της διοίκησης να μην οργανωθεί εκδρομή. Την ώρα που οι δύο ομάδες έκαναν προθέρμανση, περίπου 50 οπαδοί των Πατρινών έκαναν ντου στην εξέδρα των φιλοξενούμενων.

Ακολούθησε πανικός, καθώς ένας εκ των Αγρινιωτών τραυματίστηκε από μαχαίρι στο χέρι, ενώ δυο άλλοι στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, πήδησαν στον αγωνιστικό χώρο από ύψος δύο μέτρων. Ο ένας έπεσε με το κεφάλι, ενώ ο άλλος έσπασε το πόδι του. Οι τρεις αυτοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Ρίου.

Με το που άρχισαν τα επεισόδια, οι παίκτες του Παναιτωλικού μπήκαν στα αποδυτήρια και ενημέρωσαν τον γενικό αρχηγό, Μάκη Μπελεβώνη, πως δεν πρόκειται να βγουν να παίξουν. Ιδια ήταν και η εντολή του Φώτη Κωστούλα, ο οποίος τηλεφωνικά είπε στον Μπελβώνη να πάρει την ομάδα και να φύγει.
Η αστυνομία άργησε να κάνει την εμφάνισή της, ενω τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες έδωσε το ιατρικό επιτελείο του Παναιτωλικού. Αμεσα αναμένεται και η αντίδραση της ΠΑΕ Παναχαϊκή, με τον Αλέξη Κούγια να έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT