Labels

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Σαν σήμερα (Video)

11 Αυγούστου
1999: Ο Γρηγόρης Γεωργάτος παίρνει μεταγραφή από την Ίντερ στον Ολυμπιακό, έναντι 2,5 δισεκατομμυρίων δραχμών, στη μεγαλύτερη μεταγραφή που είχε κάνει ποτέ Έλληνας ποδοσφαιριστής.

1984: Ο Καρλ Λιούις ισοφαρίζει το ρεκόρ του Τζέσε Όουενς από το 1936 κατακτώντας με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 των ΗΠΑ το τέταρτο χρυσό του μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες.

1973: Ο Ρομέν Αργυρούδης φεύγει από τον Ολυμπιακό. Ο Ελληνικής καταγωγής Γάλλος επιθετικός είχε συνθέσει ένα περίφημο δίδυμο στους "ερυθρόλευκους" μαζί με τον Υβ Τριαντάφυλλο και είχε σκοράρει 22 φορές σε 50 παιχνίδια.

1971: Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Ελσίνκι. Δυστυχώς για τον "φτερωτό γιατρό" είχε πέσει πάνω στην εποχή του ανίκητου Σοβιετικού Βαλερί Μπορζόφ που φυσικά είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και σε αυτή τη διοργάνωση.

1953: Ο Κώστας Πολυχρονίου έρχεται στον Ολυμπιακό, ξεκινώντας μια πολυετή και ένδοξη καριέρα με τους "ερυθρόλευκους" η οποία θα διαρκέσει για παραπάνω από 15 χρόνια.

Γκολ του Γρηγόρη Γεωργάτου με τη φανέλα της Ίντερ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT