Labels

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

"Ακόμα 50% για την άνοδο!"

Το σύνθημα για τον αγώνα μπαράζ με τη Ρόδο έδωσε μετά το τέλος του αγώνα ο επιθετικός του Παναιτωλικού και σκόρερ στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου Στάθης Καραμαλίκης (φωτό). «Δεν έχουμε πετύχει το στόχο μας. Από την αρχή της σεζόν ο Παναιτωλικός ήθελε να ανέβει απευθείας στη Β΄ Εθνική, αλλά δεν τα καταφέραμε. Επομένως έχουμε άλλο 50% για να ανέβουμε».

Σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους της ομάδας επισήμανε: «Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος κι αυτό φάνηκε στο σημερινό ματς. Ομως πρέπει να ανεβάσουμε την ομάδα στη Β΄ Εθνική για να ολοκληρώσουμε τη χαρά τους. Ο κόσμος είναι διψασμένος για επιτυχίες».

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση ο τεχνικός των Αγρινιωτών Βασίλης Νταλαπέρας υπογράμμισε: «Θέλω να δώσω πολλά μπράβο στους παίκτες μου γιατί στις τελευταίες έξι αγωνιστικές που είμαι εγώ, επέδειξαν επαγγελματική ευσυνειδησία, κάτι που πιστεύω ότι θα δείξουν και στον αγώνα μπαράζ. Προτιμώ το μπαράζ να γίνει άμεσα, σε μια εβδομάδα, μια και είμαστε σε καλή κατάσταση». Από την άλλη πλευρά, ο Βέλικο Ντόβενταν αρκέστηκε να παραδεχθεί την ανωτερότητα του Παναιτωλικού στο παιχνίδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT