Labels

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

"Πείτε στο Σπανό ότι είναι νούμερο!"

Το sport3.gr αναδημοσιεύει από την ιστοσελίδα 12soccer.gr την επεισοδιακή συνέντευξη τύπου στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόδο και τον Αίαντα Σαλαμίνας.

"Τι θα δουν τα μάτια μας φέτος στην Γ’ Εθνική Κατηγορία… Ενώ όλοι οι συνάδελφοι περιμέναμε την συνέντευξη τύπου των δυο προπονητών, ενημερωθήκαμε ότι ο τεχνικός της Ρόδου Δημήτρης Σπανός δεν θα έκανε δηλώσεις μαζί με τον τεχνικό του Αίαντα Ηλία Σαπάνη. Αντί του κ. Σπανού εμφανίστηκε ένας από τους συνεργάτες του (ο Θωμάς Γιανιτόπουλος) αλλά μόλις τον είδε ο κ. Φυντάνης εκνευρίστηκε και αποχωρώντας από την αίθουσα είπε, «πείτε στον κ. Σπανό ότι είναι νούμερο». Λίγο αργότερα εμφανίστηκε ο κ. Σπανός ο οποίος μας μοίρασε μια σελίδα Α4. Περιείχε ένα μήνυμα το οποίο του έστειλε στο κινητή του τηλέφωνο ο κ. Φυντάνης στις 6 Ιανουαρίου του 2009 λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Το μήνυμα αυτό έλεγε: «Επειδή είσαι της πλάκας προπονητής και καραγκιόζης, αύριο μόλις δεν κερδίζεις σε διώχνουν. Να κάνεις την καριέρα που έχω κάνει και μετά να λες για μένα ρουφιάνε». Ο κ. Σπανός μας εξήγησε ότι «για αυτόν τον λόγο δεν ήθελα να κάτσω μαζί του στο ίδιο τραπέζι. Θεωρώ αντισυναδελφικό αυτό που έκανε στον πρώτο γύρο όπως και αυτά που έκανε στην ομάδα μου».

Για το παιχνίδι ο κ. Σπανός, είπε: «Δεν είχαμε καλή σκέψη αλλά παρόλα αυτά τρία τέσσερα παιχνίδι αμε προσωπικές ενέργειες μας βοήθησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε να διασφαλίσουμε το σκορ γιατί ο Αίαντας είναι καλή ομάδα και σώθηκε δίκαια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την απόδοση άλλων παιχνιδιών όμως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα». Μέσα μου και σε όλη την Ελλάδα η Ρόδος είναι πρωταθλήτρια»

Στις πρώτες του δηλώσεις για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, τόνισε: «Θα προετοιμαστούμε με σύνεση και σοβαρότητα όπως κάνουμε πάντα. Δεν θα αλλάξει κάτι στην προετοιμασία μας μέχρι το παιχνίδι. Δεν πρόκειται να κλειστούμε σε κάποιο ξενοδοχείο όπως είχε γίνει πριν από δύο χρόνια. Εγώ έχω άλλη φιλοσοφία. Θα δουλέψουμε όπως και σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα φύγουμε μια ημέρα πριν από το παιχνίδι για να πάμε σε όποιο γήπεδο οριστεί. Δεν θα αλλάξει κάτι».

* Αίτημα στην ΕΠΟ για να γίνει ο αγώνας μπαράζ στην Κρήτη και όχι στην Αθήνα έκανε ήδη η διοίκηση της ΠΑΕ Ρόδος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT