Labels

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στις κατα τόπους περιοχές του Αγρινίου, εν όψει του αγώνα μπαράζ με την ομάδα της Ρόδου. Οι Αγρινιώτες ζουν και αναπνέουν γι' αυτό το παιχνίδι και έχουν βάψει ολόκληρη την πόλη κίτρινη και μπλέ. Χαρακτηριστικό είναι το πανό στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου (πολιούχου της πόλης, κοντά στο γήπεδο) όπου οι οικίοι έχουν αναρτήσει το πανό τους σε μπαλκόνι πολυκατοικίας αναμένοντας για το ματς της χρονιάς.

Η μπουτίκ έξω απο το γήπεδο θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς οι φίλαθλοι σπεύδουν να προμηθευτούν μπλούζες, καπέλα και κασκόλ της ομάδας, για να είναι "ετοιμοπόλεμοι".

Αίσθηση και ταυτόχρονα γέλιο προκάλεσε η ανακοίνωση - επιστολή προς την ΕΠΑΕ Β'&Γ' των Ρόδιων φιλάθλων, όπου ζητούν να γίνει ο αγώνας στο παγκρήτιο στάδιο, επικαλούμενοι τα έξοδα και ίση μεταχείριση. Χαρακτηριστικά αναφέρουν οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού πως είναι αστείο να ζητούν 500 άτομα για το που θα ταξιδέψουν οι 10.000 και πλέον αγρινιώτες.

Μέλος των φιλάθλων "WARRIORS" σχολίασε: Αν μας βρούν γήπεδο που να μας χωράει, πάμε και στην Ρόδο για τον αγώνα.

Στον χωρό για ένα μαγικό χαρτάκι έχουν μπει και οι γύρω περιοχές όπως, Μεσολόγγι, Ναύπακτος, Αιτωλικό, Αμφιλοχία, Βόνιτσα, Θέρμο και άλλες...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT