Labels

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

"Ψάχνονται" για Καραϊσκάκη στο Αγρίνιο

Aυξάνονται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι πιθανότητες να διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Ρόδο επί αθηναϊκού εδάφους. Εκτός από το γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης" της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, οι Αγρινιώτες έκαναν αίτημα στον Ολυμπιακό για πιθανή παραχώρηση του "Γ. Καραϊσκάκης".

Μάλιστα, ενημέρωσαν για τις προθέσεις τους και τον πρόεδρο της ΕΕΠ Β'-Γ' Εθνικής, Σπύρο Καλογιάννη, ο οποίος βέβαια τους μετέφερε ότι θα ήταν προτιμότερο να κοιτάξουν τις λύσεις των γηπέδων της κατηγορίας, μια και έδρες όπως του Ολυμπιακού ή του Πανιωνίου απαιτούν ειδική άδεια από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ για να παραχωρηθούν. Εκτός από το γήπεδο της Λεωφόρου και το Καραϊσκάκη, οι Αγρινιώτες φαίνεται να εξετάζουν ως τρίτη εναλλακτική λύση για διεξαγωγή του παιχνιδιού το "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" του Αιγάλεω.

Την ίδια ώρα, πάντως, στη μπουτίκ του συλλόγου (φωτό) επικρατεί "πανζουρλισμός" από τους φίλους της ομάδας που προμηθεύονται είδη της ομάδας σε χαμηλή τιμή για να πάνε... οργανωμένοι στο μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδο στη Β' Εθνική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT