Labels

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

"Ίση μεταχείριση για το μπαράζ"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Ρόδου «NAITES» με αφορμή τον τόπο διεξαγωγής του μπαράζ με τον Παναιτωλικό. Αναλυτικά το περιεχόμενο της:

Πρoς κάθε αρμόδια Αρχή:
Με αφορμή την φημολογία για τον τόπο και κατ' επέκταση, το γήπεδο διεξαγωγής του μπαράζ της ομάδας μας με την ομάδα του Παναιτωλικού, θα θέλαμε με στόχο την ίση, από την διοργανώτρια αρχή, μεταχείριση των φιλάθλων μας σε σχέση με τους φίλους της αντίπαλης ομάδας, να παραθέσουμε κάποιους προβληματισμούς μας σε ότι αφορά πάντα το συγκεκριμένο παιχνίδι, που για εμάς αποτελεί όνειρο ζωής η κατάκτησή του.

1) Ακούγεται σαν μέρος διεξαγωγής η πόλη των Αθηνών, γιατί είναι το «κέντρο» της Ελλάδας και παράλληλα η έδρα της διοργανώτριας αρχής. Στην περίπτωση αυτή θεωρείτε δεδομένη η μη προσέλευση ικανοποιητικού αριθμού φιλάθλων μας, καθότι εκτός της μεγάλης ταλαιπωρίας που θα υποστούν και των μεγάλων οικονομικών εξόδων, υπάρχει ενδιάμεσα και το ζήτημα της τουριστικής περιόδου στο νησί μας, κάτι που στο Αγρίνιο δεν μπορούν (ούτε καν) να διανοηθούν με τι συνεπάγεται.

2) Τόσα χρόνια ακούγεται η έννοια «μεταφορικό ισοδύναμο» στους κόλπους της πολιτικής ηγεσίας, κάτι που και πάλι δεν έχουμε καμία απαίτηση να κατανοήσουν οι φίλαθλοι του Αγρινίου. Αυτή η έννοια, επικεντρώνεται στο γεγονός της ίσης (οικονομικά) μεταχείρισης των νησιωτών επιβατών, σε σχέση με αυτούς της υπόλοιπης Ελλάδας. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ούτε στο ελάχιστο τόσα χρόνια και καλό θα ήταν (ηθικά τουλάχιστον), να υπάρξει στη συγκεκριμένη περίπτωση (τουλάχιστον) αυτή η πολυπόθητη «ίση μεταχείριση».

Συνοψίζουμε:
Δεν είμαστε εμείς (οι φίλαθλοι) αυτοί που θα σας υποδείξουμε το που θα πραγματοποιηθεί το Μπαράζ της ομάδας μας με την οποιαδήποτε άλλη ομάδα της χώρας. Αν θεωρείτε ηθικό, το να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο, ζωτικής για εμάς σημασίας, ματς, στην στερεά Ελλάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται, τότε κύριοι αγνοήστε μας και κάντε το. Συνυπολογίστε όμως σε εκείνη την περίπτωση, πως οι «φίλοι» από το Αγρίνιο θα πάρουν το αυτοκινητάκι τους και σε 2-3 ώρες θα βρίσκονται έξω από το γήπεδο, την ώρα που εμείς θα έχουμε ξεχάσει πως είναι να πατάς στεριά, μετά από 17 ώρες ταξίδι.

ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΥΡΙΟΙ.
Το Προεδρείο του Συνδέσμου Φιλάθλων Ρόδου «NAITES»!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT