Labels

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Μαρτίνης: Και στο Αγρίνιο το μπαράζ!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος Αντώνης Μαρτίνης μίλησε στο http://sport3.gr/ για τον αγώνα μπαράζ με τον Παναιτωλικό, τονίζοντας ότι η έδρα δεν θα σταθεί εμπόδιο για την άνοδο της ομάδας του, στη δεύτερη εθνική κατηγορία.

"Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, η διοίκηση και οι φίλαθλοι της Ρόδου είναι προσηλωμένοι στην αναμέτρηση-ορόσημο για την πορεία της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Το ποδόσφαιρο για εμάς είναι τρόπος ζωής και θέλουμε να κάνουμε τους οπαδούς μας υπερήφανους στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ειλικρινά δεν μας απασχολεί που θα διεξαχθεί το μπαράζ, καθώς είμαστε πεπεισμένοι ότι η Ρόδος είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και από…συγκυρίες δεν πήρε το απ'ευθείας εισιτήριο για τη Β’ Εθνική. Μας αφήνει παγερά αδιάφορους η έδρα, είτε είναι στο Καραϊσκάκη, είτε είναι στη Λεωφόρο. Ακόμη και στο Αγρίνιο να γίνει ο αγώνας εμείς πιστεύουμε ότι η Ρόδος θα δείξει για ακόμη μια φορά τη δυναμική της. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με ηρεμία, χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού και με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Σκεφτόμαστε ήδη τις επόμενες ενέργειες μας τόσο σε διοικητικό, όσο και αγωνιστικό επίπεδο καθώς η Ρόδος είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Τα όνειρα μας είναι μεγάλα και θέλουμε να τα υλοποιήσουμε με συμπαραστάτες όλους όσοι αγαπούν πραγματικά την ομάδα και το νησί μας. Οι μισθοφόροι και οι αντίπαλοι μας καλά θα κάνουν να σταματήσουν τις…συνομωσίες, τις δηλώσεις και την προπονητολογία. Η Ρόδος έχει ισχυρή διοίκηση, τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας και φιλάθλους που τη στηρίζουν και θα την στηρίζουν με ανιδιοτέλεια.

Στο πρωτάθλημα η Ρόδος έμεινε για 33 αγωνιστικές αήττητη, ρεκόρ απίστευτο ακόμη και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Να είστε σίγουροι ότι αήττητη θα μείνει έως στο τέλος, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο''.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κάλλιστος Διακογεωργίου. "Είναι ματς ορόσημο για εμάς. Δεν μας ενδιαφέρει η έδρα και είμαστε πανέτοιμοι για να κάνουμε το μεγάλο άλμα για τη δεύτερη εθνική κατηγορία. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και συνεχίζουμε για να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT