Labels

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

Αναστάτωση προσπαθούν να προκαλέσουν οι Ροδίτες στην συνεδρίαση της ΕΠΑΕ, οι οποίοι σχεδόν απαιτούν την διεξαγωγή του αγώνα στο Παγκρήτιο. Άρνηση απο πλευράς Παναιτωλικού και ενώ έχουν περάσει σχεδόν δυομιση ώρες απο την έναρξη της συνεδρίασης τα πάντα είναι ρευστά. Ο πιθανότερος τρόπος για τον ορισμό γηπέδου είναι η κλήρωση, με τους νησιώτες να προσπαθούν να βάλουν στην κληρωτίδα το Παγκρήτιο στάδιο!!! Εντωμεταξύ με επίσημο έγγραφο την ύστατη στιγμή ο Ολυμπιακός απορρίπτει την λύση του γηπέδου Καραϊσκάκη.Την Ριζούπολη προτείνει η ΕΠΑΕ, αλλά ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος, σύμφωνα με Αθηναίους παράγοντες.Μείνετε συντονισμένοι στο allsportsmag.gr, για ότι νεότερο...

ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΕ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' & Γ' Εθνικής Κατηγορίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα:
α) Την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου & 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
β)Ο αγώνας κατάταξης μεταξύ των ομάδων "ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΡΟΔΟΣ" να διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαϊου 2009, σε γήπεδο το οποίο θα αποφασισθεί αύριο Πέμπτη 14 –5- 2009 και ώρα 13:00 αφού ολοκληρωθεί η κλήρωση για τον ορισμό γηπεδούχου ομάδος.
γ)Ο τρόπος διεξαγωγής των play-off & play-out, για την κατάκτηση της 3ης θέσης ανόδου ή της 16ης υποβιβασμού αντίστοιχα με συντελεστή 4, κατόπιν κληρώσεως των ενδιαφερομένων ομάδων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT