Labels

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιωνόμαστε, αλλά πρώτος εδώ έμαθε ο φίλαθλος κόσμος για την αναστάτωση που προκλήθηκε στην συνεδρίαση της ΕΠΑΕ, σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ρόδο.
Δυστυχώς η αγωνία των αγρινιωτών θα παραταθεί μια ακόμη ημέρα, μιας και η Ένωση στην σημερινή της συνεδρίαση δεν μπόρεσε να κατασταλάξει.Μια ώρα και κάτι μετά απο την ανάρτηση των νέων μας, σχετικά με την παραπάνω συνεδρίαση, ήρθε η επιβεβαίωση απο την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΑΕ.
Παρά τα όσα έγραψαν εφημερίδες και ιστοσελίδες σχετικά με το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, εμείς παρακολουθώντας τις εξελίξεις του αγώνα της χρονιάς, απλά περιμέναμε τις πραγματικές προθέσεις τις ΕΠΑΕ και τον επίσημο ορισμό του τόπου διεξαγωγής!!!

Στην αυριανή μεσημεριανή συνάντηση, τα δύο γήπεδα που θα βρίσκονται στην κληρωτίδα, θα είναι αυτό της Νέας Σμύρνης και του Ελληνικού.Η χωρητικότητα των δύο γηπέδων είναι 11.700 και 10.800 θεατών αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ Β'&Γ', Σπύρος Καλογιάννης, σχετικά με τα εισητήρια ανέφερε: "Τρείς ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να επιστρέψουν τα απούλητα εισητήρια, προκειμένου να βγουν στα εκδοτήρια του γηπέδου.Το γήπεδο της Λεωφόρου αποκλείσθηκε, γιατί δεν διαθέτει κυλικεία και θα ταλαιπωρηθεί ο φίλαθλος".

"Παρά τα λεγόμενα του προέδρου, το γήπεδο της Λεωφόρου είναι πιθανόν τελευταία στιγμή να μπεί στην κληρωτίδα", αναφέρουν πηγές της ιστοσελίδας μας.


Ποιό είναι το γήπεδο του Ελληνικού;

Το Γήπεδο μπέιζμπολ Ελληνικού κατασκευάστηκε το 2004 για τις ανάγκες των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας με σκοπό να φιλοξενήσει το Μπέιζμπολ. Όταν κατασκευάστηκε είχε χωρητικότητα 9000 καθισμένους, η εγκατάσταση περιλαμβάνει και δυο ακόμα γήπεδα - προπονητήρια. Το 2007 η χωρητικότητα αυξήθηκε για τις ανάγκες του ποδοσφαίρου στους 10800 θεατές. Οι κερκίδες έχουν στέγαστρο και περιλαμβάνει δύο βοηθητικά γήπεδα. Επίσης διαθέτει 6 σουίτες, δημοσιογραφικά θεωρεία - αίθουσα Τύπου , μπουτίκ, καφετέρια και parking 3000 θέσεων. Οι εγκαταστάσεις είναι τμήμα του Ολυμπιακού συγκροτήματος Ελληνικού που έχει κατασκευαστή στον χώρο που βρισκόταν η Αμερικάνικη βάση.

Μετά το τέλος των ολυμπιακών αγώνων χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες του πανελλήνιου πρωταθλήματος και τους αγώνες της εθνικής ομάδας. Το 2007 μετατράπηκε σε γήπεδο ποδοσφαίρου και είναι η προσωρινή έδρα του Εθνικού Πειραιά, και έχει ενοικιαστή για τρία χρόνια από τα Ελληνικά Ολυμπιακά Ακίνητα. Πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε σε αγώνα ποδοσφαίρου τον Οκτώβριο του 2007 στον αγώνα Εθνικός - Ιωνικός.

pigi:http://allsportsmag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT