Labels

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Σε ερώτηση στον Πρόεδρο κύριο Φώτη Κωστούλα την Κυριακή το βράδυ, μετά το μπαραζ, μέχρι πότε θα γλεντάμε απάντησε : << εγώ από αύριο πιάνω δουλειά, είναι Δευτέρα>>.
Αυτό σημαίνει ότι εντός των προσεχών ημερών θα έχουμε εξελίξεις.
Η διοίκηση έχει πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή. Είναι λογικό να κάνει μια συζήτηση με τον κύριο Νταλαπέρα, αφού είναι από τους πρωτεργάτες της ανόδου, αλλά είναι δύσκολο να μείνει ως προπονητής στην πρώτη ομάδα. Μάλλον θα επιστρέψει στις ακαδημίες. Αρα θα κοιτάξει να βρει έναν προπονητή γνώστη της Β' Εθνικής.
Αλλο θέμα είναι του γυμναστή. Μετά την παραίτηση του Γκότση (πήγε στο Θρασύβουλο με τον Κεχαγιά) δεν έκανε συμβόλαιο με γυμναστή. Αυτός μπορεί να έρθει πακέτο με το νέο προπονητή.
Πρέπει να δει τι θα γίνει με τους δανεικούς παίκτες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Ντελκάδο, Κομεσίδης, Ζορμπάς , Καραμαλίκης και Μουμίν. Ολοι τους έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν.
Ενα άλλο θέμα είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων και οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών.
Για προπονητή εξετάζουν την περιπτώση του Γκιγιέρμο Ογιος που φέτος ήταν στον ΠΑΣ Γάννινα και παλιότερα σε Ατρόμητο και Αρη. Αλλος υποψήφιος είναι ο Νίκος Κωστένογλου που έλυσε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης.
Από ποδοσφαιριστές παίζει το όνομα του Χάρη Παππά που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και παλιότερα έπαιζε σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Απόλλων Καλαμαριάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT