Labels

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους συνέβαλαν στην φετινή πορεία προς τη Β’ Εθνική
Σε όλους τους φιλάθλους για την συμπαράσταση που προσέφεραν στην ομάδα στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην -χωρίς προηγούμενο- μαζική συμμετοχή των φιλάθλων μας στον νικηφόρο αγώνα κατάταξης με τη Ρόδο στο γήπεδο Ν. Σμύρνης, που έγινε αντικείμενο θαυμασμού απ’ όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, για το μέγεθος, το πάθος και την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν. Λυπούμαστε που χιλιάδες άλλοι φίλαθλοί μας δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο.
Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας και να συγχαρούμε για την άνοδο στη Β’ Εθνική τα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Τόσο τους κ. Νίκο Κεχαγιά, Ιβάν Μίτεφ, Παύλο Γκότση, που «έχτισαν» την ομάδα, όσο και τους Βασίλη Νταλαπέρα, Θόδωρο Παπαχρήστο, που σε μια δύσκολη στιγμή, παρέλαβαν τη «σκυτάλη» τις τελευταίες αγωνιστικές και κατάφεραν να την οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία, καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες τους.
Ευχαριστίες εκφράζουμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές, που ξεπέρασαν τις όποιες δυσκολίες και εμπόδια συνάντησαν και με τεράστια προσπάθεια, με πολλά σωματικά και ψυχικά αποθέματα, οδήγησαν τον Παναιτωλικό στην κατάκτηση της ανόδου, εκπληρώνοντας την αποστολή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ευχαριστούμε όλους όσοι προφορικά, τηλεφωνικά, με επιστολές και τηλεγραφήματα μας κοινοποίησαν τα συγχαρητήριά τους και στάθηκαν στο πλευρό μας τις ημέρες αυτές, όπως και όλες τις ομάδες με τις οποίες αγωνιστήκαμε στο φετινό πρωτάθλημα για τη φιλοξενία που μας παρείχαν και για τα εγκωμιαστικά σχόλια για την ομάδα μας.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής κ. Καλογιάννη και το προσωπικό της για την άψογη συνεργασία και την άριστη διοργάνωση του αγώνα κατάταξης.
Τέλος θέλουμε να αναφερθούμε στην αντίπαλό μας στον αγώνα κατάταξης ομάδα της Ρόδου και τους ποδοσφαιριστές της. Κατανοούμε την πίκρα και την απογοήτευσή τους για την έκβαση της μεταξύ μας αναμέτρησης και λυπούμαστε που κάποιοι αναζητούν «εξιλαστήρια θύματα», όπως προφανώς θα έκαναν και με εμάς αν δεν κερδίζαμε. Δυστυχώς εκ των πραγμάτων, μία εκ των δύο ομάδων θα βρίσκονταν στη θέση αυτή. Θεωρούμε ότι η Ρόδος ήταν άξια αντίπαλος και ευχόμαστε στο άμεσο μέλλον να πετύχει τους στόχους της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT