Labels

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

"Κρούση" Παναιτωλικού σε Μαυροματίδη;

Kίνηση του Παναιτωλικού για την απόκτηση του 23χρονου μέσου του Θερμαϊκού Γιώργου Μαυροματίδη αποκαλύπτει με δημοσίευμα της η εφημερίδα Metrosport. Οπως υπογραμμίζεται, μάλιστα, για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Θέρμης ενδιαφέρεται και η Παναχαϊκή, η οποία έχει καταθέσει επίσης πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Αναδημοσιεύουμε το δημοσίευμα από το metrosport.gr.

"Παρόντος του Στράτου Βασιλείου πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Θερμαϊκού, με τον πρώην γενικό αρχηγό να τους αποχαιρετά, καθώς η απόφαση του για αποχώρηση από την ομάδα είναι αμετάκλητη.

Οι “πράσινοι” τη Δευτέρα στις πέντε το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή σε φιλικό παιχνίδι το οποίο θα είναι και το τελευταίο για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, με τους ποδοσφαιριστές του Στέφανου Μπορμπόκη να ξεκινούν με το φινάλε της αναμέτρησης τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Όλοι στην ομάδα περιμένουν να πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Μαΐου ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο μιας και υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα.

Ένα από αυτά ακούει στο όνομα Μαυροματίδης με το νεαρό μεσοεπιθετικό να έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Μάλιστα χθες μάνατζερ που εκπροσωπούσε την ομάδα του Παναιτωλικού έκανε επίσημη πρόταση στην διοίκηση του Θερμαϊκού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η χθεσινή ήταν η δεύτερη πρόταση για τον Μαυροματίδη, αφού στις αρχές της εβδομάδας η Παναχαϊκή του Αλέξη Κούγια εκδήλωσε ενδιαφέρον, μέσω μάνατζερ, για την απόκτηση του ταλαντούχου παίκτη".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT