Labels

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Αναστάτωση για το πριμ στο Αγρίνιο

Το πριμ έφερε αναστάτωση στον Παναιτωλικό, καθώς η είδηση ότι ο Φώτης Κωστούλας (φώτο) φέρεται να έχει υποσχεθεί 30.000 ευρώ στον κάθε ποδοσφαιριστή σε περίπτωση νίκης, έφερε σε δύσκολη θέση την ΠΑΕ και τον ίδιο τον πρόεδρο. Στην πόλη οι φίλαθλοι ήταν μοιρασμένοι. Έτσι από το πρωί παράγοντες της ομάδας τηλεφωνούν σε δημοσιογράφους προκειμένου να διαψεύσουν την είδηση.

Υπάρχουν οι οπαδοί που τάσσονται υπέρ της κίνησης του κ. Κωστούλα, υπογραμμίζοντας ότι με τον αυτό τον τρόπο δείχνει και ο ίδιος τη μεγάλη του θέληση για να δει την ομάδα στη Β' Εθνική.

Υπάρχει, όμως, και η άλλη όψη του νομίσματος που θέλει ορισμένους να υποστηρίζουν ότι οι παίκτες δεν χρειάζονται χρηματικό κίνητρο για να ανεβάσουν την ομάδα εν όψει αυτού του κρίσιμου αγώνα από τη στιγμή που είναι όλοι καλοπληρωμένοι.

Υπήρχαν βέβαια και μερικοί που δεν πίστεψαν ότι ο Κωστούλας μπορεί να δώσει τόσα πολλά λεφτά και ότι πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ των διοικούντων την ΠΑΕ.
Οι παράγοντες του Παναιτωλικού νωρίς το πρωί διέψευσαν την είδηση που δημοσιεύτηκε από την αθλητική εφημερίδα Sportday, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Κύκλοι από την ΠΑΕ ανέφεραν ότι ο κύριος Κωστούλας δυσαρεστήθηκε από την δημοσιότητα που πήρε το θέμα αν και η είδηση του πριμ βγήκε μέσα από την ομάδα.


Το sport3.gr παραθέτει αναλυτικά το δημοσίευμα της SportDay:

"Θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού εφόσον το ερχόμενο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη νικήσουν τη Ρόδο στο μπαράζ προβιβασμού στη Β' Εθνική. Ο Φώτης Κωστούλας υποσχέθηκε 30.000 ευρώ στον καθένα! Το πριμ που έταξε ο πρόεδρος της αγρινιώτικης ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές δεν συνιστά απλώς... παναιτωλικό ρεκόρ, αλλά παγκόσμιο! Αμφιβάλλουμε αν έχει προϋπάρξει ανάλογο οικονομικό κίνητρο σε ομάδα Γ' κατηγορίας οιασδήποτε χώρας.

Ο πρόεδρος τους ανακοίνωσε το νούμερο, τους ζήτησε να μη διαρρεύσει κι αυτοί δεσμεύτηκαν. Απλώς έλεγαν στους... περίεργους ότι ο πρόεδρος «μας είπε κάτι καλό». Ωστόσο, ουδέν κρυπτόν... Μέχρι και στο «στρατόπεδο» των αντιπάλων μαθεύτηκε, με τους παίκτες της Ρόδου να σχολιάζουν ότι «εμάς δεν μας νοιάζουν τα λεφτά, αλλά το πώς θα ανεβάσουμε την ομάδα». Σε κανέναν, πάντως, δεν θα κακοέπεφταν.

Σημειωτέον ότι το ποσό των 30.000 ευρώ είναι ανεξάρτητο από τα μπόνους για άνοδο που προβλέπουν τα συμβόλαια πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού. Κάτι που σημαίνει ότι το όφελος ορισμένων θα φτάσει και ίσως υπερβεί τα 50 χιλιάρικα! Για να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος του υπεσχημένου πριμ, όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ θα μοιράζονταν 300.000 ευρώ εάν κατακτούσαν το Κύπελλο. Οσα θα πάρουν, δηλαδή, 10 «κυανοκίτρινοι» σε περίπτωσης επιτυχίας στο μπαράζ! Οχι, το αφεντικό του Παναιτωλικού, που πριν από λίγο καιρό ήθελε να τα παρατήσει επειδή φαινόταν να χάνει την άνοδο, δεν αλλοφρόνησε. Απλώς «ξαναζεστάθηκε»..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT