Labels

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Ριζούπολη ή Νέα Σμύρνη το μπαράζ

Tην Τρίτη 12 Μαϊου και στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα αποφασίσει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου η Ένωση για την διεξαγωγή του μπαράζ της Γ' Εθνική μεταξύ της Ρόδου και του Παναιτωλικού για την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του www.sport3.gr παράγοντας της διοργανώτριας αρχής, τόνισε ότι η αναμέτρηση κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στην Αθήνα με τα επικρατέστερα γήπεδα να είναι αυτά της Ριζούπολης («Γ. Καμάρας» και της Νέας Σμύρνης.

Οι άνθρωποι της ΕΕΠ Β'-Γ' Εθνικής έχουν αποκλείσει ήδη τις περιπτώσεις της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, του γηπέδου Καραϊσκάκη και του Παγκρήτιου, καθώς δεν θέλουν να ευνοήσουν καμία από τις δύο ομάδες.

Το θέμα που προκύπτει είναι η ημέρα διεξαγωγής του μπαράζ, καθώς αν το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάσει την Τρίτη, τότε είναι αρκετά δύσκολο το παιχνίδι να γίνει το Σάββατο 16 Μαϊου.


Σύμφωνα με τον ΚΑΠ το προεδρείο θα μπορούσε να πάρει εξ αρχής την απόφαση για να ορίσει το μπαράζ, όμως όπως προαναφέραμε η ΕΕΠ δεν θέλει να δυσαρεστήσει τις δύο ΠΑΕ, τη στιγμή μάλιστα που εξέφρασαν την επιθυμία τους για συγκεκριμένα γήπεδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT