Labels

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Παρέμβαση συνδέσμου φιλάθλων Ρόδου


Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Ρόδου Κακιά Σκάλα με αφορμή τον τόπο διεξαγωγής του μπαράζ με τον Παναιτωλικό.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣ: ΔΣ Ε.Ε.Π Β-Γ ΕΘΝΙΚΗ
Ρόδος, 6 Μαΐου 2009
Αξιότιμοι Κύριοι του ΔΣ επαγγελματικού ποδοσφαίρου Β-Γ Εθνικής με το παρόν υπόμνημα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις απλές σκέψεις του Ρόδιου φιλάθλου εν όψει του ορισμού του αγώνα μπαράζ ανόδου στη Β Εθνική μεταξύ της ομάδας μας της ΡΟΔΟΥ και του σωματείου του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
Η αγαπημένη μας ομάδα για 3η φορά τα τελευταία 6 χρόνια καλείται να διεκδικήσει την άνοδο της σε ανώτερη κατηγορία μέσω αγώνα μπαράζ. Στα πλαίσια λοιπόν της ισότιμης μεταχείρισης της ομάδας μας τόσο αγωνιστικά τόσο και εξωαγωνιστικά θα θέλαμε να σας εκθέσουμε τις πιο κάτω σκέψεις- απόψεις μας.
Αγωνιστικά είμαστε σίγουροι πως η αξία και η δυναμική της ομάδας μας θα μας χαρίσει την άνοδο στη Β ΕΘΝΙΚΗ. Εξωαγωνιστικά όπως και τις προηγούμενες φορές εμείς οι φίλαθλοι της ΡΟΔΟΥ έχουμε την υποχρέωση και το καθήκον να συμπαρασταθούμε στην αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας μας.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της εξωαγωνιστικής ισότιμης μεταχείρισης σας λέμε πως σε όποιο γήπεδο της χώρας ορισθεί να διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ο ΡΟΔΙΟΣ φίλαθλος θα υποχρεωθεί:
1)Θα απουσιάσει από την εργασία του- άνευ αποδοχών άδεια- να κλείσει το κατάστημα του μεσούσης της τουριστικής περιόδου και με δεδομένη την οικονομική κρίση για 2-3 μέρες αν και εργάζεται για λίγους μήνες και για 7 μέρες την εβδομάδα.
2)Θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην πλειοψηφία μέσω θαλάσσης και να ταλαιπωρηθεί μέσα σε 3 ημέρες με ταξίδια διάρκεια 18 κ 20 ωρών.
3)Θα χρειασθεί να ξοδέψει ανάλογα με τον τρόπο μετακίνησης του 200-300 ευρώ ανά άτομο.
Το φίλο Σωματείο του Παναιτωλικού και ο φίλαθλος κόσμος του σε αντίθεση με όλα τα ανωτέρω αν το γήπεδο που ορισθεί είναι στο λεκανοπέδιο της Αττικής ή έστω σε άλλο γήπεδο της Ηπειρωτικής Ελλάδας θα ξυπνήσει το πρωί της μέρας διεξαγωγής του αγώνα θα συναντηθεί στις πλατείες και στο γήπεδο του Αγρινίου και με αυτοκίνητα ή πούλμαν σε 4 ή το πολύ 5 ώρες θα είναι στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα και μετά το τέλος του αυθημερόν θα βρίσκεται στο Αγρίνιο.
Πιστεύουμε ότι καταλαβένετε τη διαφορά και πως αυτή μπορεί να εκφραστεί με παρουσία φιλάθλων από τη μία και την άλλη ομάδα. Ευχαριστώντας που διαθέσατε χρόνο για να διαβαστούν οι παραπάνω απόψεις ΖΗΤΑΜΕ:
ΟΧΙ ΕΥΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ και ορισμό γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ σε γήπεδο που θα εξασφαλίζει ίσους όρους κυρίως ως προς τη φίλαθλη συμπαράσταση προς τις ομάδες.
Με βάση τα πιο πάνω αναφερθέντα προτείνουμε ως τόπο διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ μεταξύ της ΡΟΔΟΥ και του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ το γήπεδο του Παγκρητίου στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ της ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ Σ.Φ.Ρ. ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ
Σταύρος Νικηταράς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT