Labels

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Ανακοίνωση

Γίναμε γνώστες της ανακοίνωσης – δήλωσης του κ. Κούγια που αναφέρεται στην ομάδα μας και μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Επικοινωνήσαμε αμέσως μαζί του, καθώς ουδέποτε ο Παναιτωλικός ασχολήθηκε με ποδοσφαιριστές που (όπως αναφέρει η ανακοίνωσή του) έχουν συμφωνήσει με την Παναχαϊκή. Ισχυρίστηκε ότι αναφέρεται στους ποδοσφαιριστές Λαμπρόπουλο και Τριχιά.
Ο πρώτος με δική του πρωτοβουλία είχε δηλώσει τηλεφωνικά συμμετοχή στα δοκιμαστικά που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και στα οποία πήραν μέρος δεκάδες ποδοσφαιριστές. Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη προπόνηση ειδοποίησε ότι αδυνατεί να συμμετάσχει. Ο Παναιτωλικός, ούτε τον προσκάλεσε, ούτε συζήτησε ποτέ μαζί του.
Ο δεύτερος είναι ανάμεσα σε εκατοντάδες ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί για μεταγραφή στην ομάδα μας από διάφορους μάνατζερ. Πληροφορηθήκαμε ότι μέσω τρίτων και ο ίδιος επεδίωξε προσωπική επαφή. Όμως, ουδέποτε εκδηλώθηκε από την πλευρά μας ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ούτε έγινε απολύτως καμία συζήτηση για την ένταξή του στην ομάδα μας.
Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή ή εκπρόσωπό του επιθυμεί να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα, χρησιμοποιώντας ως μοχλό πίεσης το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του Παναιτωλικού για εκείνον. Περιμέναμε όμως από έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου με την εμπειρία του κ. Κούγια, πριν προβεί σε δηλώσεις για τον Παναιτωλικό, τον πρόεδρό του και τους συνεργάτες του, να κάνει το αυτονόητο: Με μια απλή τηλεφωνική επικοινωνία να πάρει την οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμούσε και να διαπιστώσει την αλήθεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT