Labels

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Ο Σ. Γκόγκιτς στο Sportnet - "Ιστορική ομάδα ο Παναιτωλικός"!

Ο Σίνισα Γκόγκιτς έχει ήδη πιάσει δουλειά και αναζητά παίκτες προκειμένου ο Παναιτωλικός να ενισχυθεί όσο καλύτερα γίνεται εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου θα ανακοινωθεί επίσημα την 1η Ιουλίου, όμως οι επαφές του με μάνατζερ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Έχουμε συμφωνήσει και όλα είναι καλά. Την 1η Ιουλίου αναλαμβάνω και επίσημα. Στόχος είναι η σκληρή δουλειά. Ξέρω τι με περιμένει», υποστήριξε στο Sportnet o «Γκόγκα».
Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή είμαι σε επαφές για την ενίσχυση της ομάδας. Ξέρω που πονάει η ομάδα και θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Όσο για την νέα πρόκληση της προπονητικής του καριέρας; «Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα με κόσμο ιδιαίτερα θερμό που στηρίζει τις προσπάθειες του Παναιτωλικού. Υπάρχει ένα καταπληκτικό προπονητικό κέντρο και εξαιρετικό γήπεδο. Τα υπόλοιπα είναι θέμα δουλειάς! Θα δουλέψουμε και θα δούμε που θα φτάσουμε. Δεν είναι για μένα άγνωστο το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Ημουν και στον Εθνικό Αστέρα κάποια στιγμή. Ξέρω τι με περιμένει και είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω».

Γ. Φώσκολος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT