Labels

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Γκόγκιτς: «Παλεύουμε ακόμα για Σίσιτς»

Το μεταγραφικό παζάρι πλησιάζει στο τέλος και ο Σίνισα Γκόγκιτς θέλει ακόμα 2 προσθήκες στο ρόστερ του Παναιτωλικού που να δίνουν ακόμα περισσότερη ποιότητα. Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» μίλησε στο Sportnet για την περίπτωση του Μίρνες Σίσιτς, για τα υπόλοιπα μεταγραφικά σενάρια, για τους στόχους του Παναιτωλικού και δήλωσε ευτυχισμένος που βρίσκεται σε μία ομάδα που αφήνει τους παίκτες να σκέφτονται και να δουλεύουν μόνο για το ποδόσφαιρο......

Η προετοιμασία έχει προχωρήσει αρκετά, πόσο ικανοποιημένος είστε από την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες και την δουλειά που έχει γίνει;
Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος που είμαι σε αυτή την ομάδα με αυτόν τον κόσμο και αυτή την διοίκηση. Κάναμε καλή δουλειά μέχρι τώρα και στα φιλικά που δώσαμε και το σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε τραυματισμούς. Είχαμε καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας που με ενδιαφέρει. Είμαστε σε καλό δρόμο. Όλα λειτουργούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Μας δίνουν την ευκαιρία να σκεφτόμαστε μόνο το ποδόσφαιρο. Η ομάδα είναι καινούργια και θέλει υπομονή, λίγοι παίκτες έμειναν σε σχέση με πέρυσι και θέλουμε χρόνο. Ωστόσο ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Εσείς ξέρετε τι αδυναμίες έχει η ομάδα. Θα υπάρξουν ενισχύσεις και τι γίνεται με τον Σίσιτς;
Χρειαζόμαστε 1-2 μεταγραφές ακόμα. Ψάχνουμε έναν επιθετικό και έναν αριστερό χαφ. Θέλω να πάρω παίκτες ποιοτικούς. Για τον Σίσιτς ακόμα δεν έχει τελειώσει η υπόθεση, πρέπει να μιλήσω εγώ μαζί του, σήμερα ή αύριο, όμως είναι δύσκολο γιατί έχει κάποιες άλλες προτάσεις. Για τον Μπαριέντος δεν μας ενδιαφέρει.

Ο Βιλάρ που δοκιμάζεται σας έχει ικανοποιήσει και αν ναι θα αποκτηθεί;
Ο Βιλάρ είναι καλός παίκτης, έχει καλά στοιχεία, όμως είναι περισσότερο δεκάρι και εμείς έχουμε πάρει παίκτες και δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι έχουμε ήδη έξι ξένους. Είναι δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωση του.

Εσείς τι στόχο έχετε θέσει για τον Παναιτωλικό σε ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών με τις ομάδες που έχουν μαζευτεί στην κατηγορία;
Έχω υποσχεθεί να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και έτσι μόνο θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Μπορούμε να είμαστε από την μέση και πάνω στην βαθμολογία. Αν υπάρχει ευκαιρία για τίποτα περισσότερο, γιατί όχι; Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι δουλειά, δουλειά δουλειά. Αυτή η ομάδα και η πόλη αξίζει περισσότερα από Β΄ εθνική.

Ο Παναιτωλικός έχει αν όχι τον δυναμικότερο, από τους πιο δυναμικούς φιλάθλους. Είναι ένα από τα μεγάλα σας ατού;
Πιστεύω ναι. Είμαι χαρούμενος που έχουμε αυτόν τον κόσμο. Είναι διαφορετικό να παίζεις με 5.000 και διαφορετικό με ελάχιστους. Δίνει δύναμη σε μία ομάδα ο κόσμος. Πρέπει και οι παίκτες όμως να έχουν δυνατό χαρακτήρα γιατί στην Ελλάδα αν όλα πάνε καλά, όλοι σε θεωρούν θεό, στο επόμενο παιχνίδι αν χάσεις είσαι άχρηστος. Δεν μιλάω μόνο γα Παναιτωλικό, στην Ελλάδα κρίνουμε γρήγορα. Με τους παίκτες, με την διοίκηση με τον κ. Κωστούλα χρειάζεται μόνο δουλειά. Εδώ δεν σκέπτονται τα οικονομικά οι παίκτες, γιατί δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα.

Ποιες είναι οι ομάδες που θεωρείτε τις πιο επικίνδυνες στην κατηγορία;
Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Εζησα και εγώ στον Εθνικό Αστέρα που ήμουν ότι στην κατηγορία όλες οι ομάδες είναι δυνατές και παίζουν το ίδιο ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε πολλά τέρματα. Τα παιχνίδια κρίνονται σε μία-δύο φάσεις. Ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Πανσερραϊκός, ο Θρασύβουλος, ο ΟΦΗ που είναι μία ιστορική ομάδα είναι πολύ καλές. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε βέβαια και τους άλλους. Ο Πιερικός δυνατή ομάδα, η Δόξα Δράμας διαθέτει δυνατό σύνολο. Δεν θέλω να ξεχωρίσω. Μόνο στον αγωνιστικό χώρο αν κάνεις αυτό που πρέπει θα κερδίσεις.

Τα πλέιοφ και πλέιουτ δίνουν άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα;
Αυτό είναι αλήθεια. Σίγουρα κάποια ομάδα θα ψάχνει και την 6η θέση που τις δίνει όνειρα για να χτυπήσει έστω και την ύστατη ώρα την άνοδο στην Σουπερ Λιγκ. Όλα τα ματς θα έχουν ενδιαφέρον και θα παίζονται στα ίσια.

Η τελευταία ερώτηση είναι για τον Ολυμπιακό. Πως τον βλέπετε μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια;
Όλες οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Ο Ολυμπιακός ότι έπρεπε να κάνει στην Ευρώπη το έκανε. Κέρδισε τρία ματς. Δεν είχε βέβαια δυνατούς αντίπαλους, αλλά καμία ομάδα δεν είναι εύκολη. Πέτυχε τον στόχο του να περάσει στον όμιλο. Σίγουρα μετά θα είναι πολύ καλύτερος. Αν δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του δεν μπορείς να ζητάς περισσότερα. Αυτά τα ματς τέτοια εποχή δημιουργούν πρόβλημα γιατί δεν είναι έτοιμες οι ελληνικές ομάδες και καλό είναι να κοιτάμε το αποτέλεσμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT