Labels

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SUPERLEAGUE ΣΤΑ ΕΙΣIΤΗΡΙΑ


Δεν είναι πρωτάκουστο ότι ο Παναιτωλικός ξεπερνάει τις περισσότερες ομάδες της επικράτειας σε εισιτήρια.

Η πρώτη αγωνιστική της Superleague ήταν απογοητευτική στον τομέα αυτό...
Ο κόσμος του Αγρινίου είναι κάτι μαγικό (μαρτυρία)... Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι η οπαδοί του Παναιτωλικού είναι ανώτερων κατηγοριών, χρόνια τώρα.

Το έχει δείξει με τις μαζικές μετακινήσεις στα εκτός έδρας αλλά και την πολυάριθμη παρουσία του στο γήπεδο της Προυσιωτίσσης. Το αποκορύφωμα ήταν η 24η Μαΐου του 2009, όταν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, κατακλήστηκε απο 8.000 περίπου αγρινιώτες.

Αναλύοντας τα στατιστικά των εισιτηρίων της πρώτης αγωνιστικής της μεγαλύτερης κατηγορίας για την νέα περίοδο, σαν οπαδός του παναιτωλικού θα πρέπει να βάλεις τα γέλια.

Εκτός του αγώνα Άρη - Ατρομήτου, τα υπόλοιπα ματς είχαν ώς μέσο όρο τα 2.592 εισιτήρια.

Αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα στο ματς Λεβαδειακός - Καβάλα, όπου κόπηκαν μόνο 544 εισιτήρια. Βέβαια σε αυτά τα νούμερα δεν συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας, αλλά ο τηλεοπτικός φακός δείχνει την σκληρή πραγματικότητα. Τα άδεια γήπεδα της Ξάνθης, της Λειβαδιάς και της Τρίπολης, μαρτυρούν την δυναμική των ομάδων που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία. Λίγο έλλειψε οι Γιαννιώτες να είναι περισσότεροι απο τους Ξανθιώτες.

Οι χορηγοί που δίνουν ένα σεβαστό μέρος των εσόδων τους σε διαφήμιση στα παραπάνω γήπεδα έχουν υπ' όψιν τους περι τίνος πρόκειται;
Καλά θα κάνουν να ρίξουν μια ματιά στο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τον επόμενο μήνα.

Οι αριθμοί* (χωρίς τα διαρκείας)

ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 12.208

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4.405

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 4.405

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1.913

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΛΑΡΙΣΑ 1.691

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ 544

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT