Labels

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Η ΑΕΜ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ


Ένα μεγάλο φιλικό έκλεισε για την προσεχή Κυριακή η ΑΕ Μεσολογγίου, υποδέχοντας την ομάδα του Πανιωνίου... Ένα μεγάλο φιλικό έκλεισε για την προσεχή Κυριακή η ΑΕ Μεσολογγίου, υποδέχοντας την ομάδα του Πανιωνίου, επόμενο αντίπαλο του Παναιτωλικού στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.
Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 4:30 μ.μ στο Εθνικό στάδιο Μεσολογγίου την Κυριακή 6/9.
Στα μεταγραφικά, το ρόστερ της κυρίας ολοκληρώθηκε με 8 μεταγραφές, καθώς τα μπλε θα φορούν από την νέα περίοδο παίκτες, που έχουν αγωνισθεί και σε υψηλότερες κατηγορίες, αφήνοντας την δική τους ιστορία μέσα στα ελληνικά γήπεδα.
Τα νέα αποκτήματα της "Κυρίας" είναι οι Γιώργος Ζαπαντιώτης από το Ελαιόφυτο, Νίκος Ταράτσας από τον Αρακυνθιακό, Τάσος Αποστολίδης από Νέους Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Βαλτογιάννης από Αστέρα Ιτέας, Δημήτρης Μπαρμπαρούσης από Άρη Αιτωλικού, Μπίρκος από Ακαρνανικό, Αποστόλης Κορομηλάς από Ελαιόφυτο και Παναγιώτης Παναγιώτου από Νέους Εθνικού Πειραιώς. Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Χρήστος Μαντέλος (Ολυμπιακό Λουτρακίου) και ο Γιώργος Δερβίσης που λόγω σπουδών ψάχνει για ομάδα στην Αθήνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT