Labels

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ LIVE ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΚΗ


Ζωντανά το ματς της πρώτης αγωνιστικής του Παναιτωλικού στην Κατερίνη με τον Πιερικό, θα έχουν την άνεση να παρακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας...
Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας GOAL, στους τρεις αγώνες που ίσως να μεταδωθούν ζωντανά την πρώτη αγωνιστική, βρίσκεται και το Πιερικός - Παναιτωλικός.
Εκτός απο την ΕΤ3, κάθε Παρασκευή θα μεταδίδεται και ένας αγώνας απο την ιντερνετική τηλεόραση του CONN-X TV.
Τον πρώτο λόγο στην επιλογή των αγώνων θα έχει η ΕΤ3. Βάση λογικής η ΕΤ3 δεν θα ζητήσει το Διαγόρας - ΟΦΗ (λόγω απόστασης, άρα εξόδων) και πιθανόν θα το δώσει στο CONN-X TV. Έτσι, το πιό πιθανό είναι το ματς του Παναιτωλικού στην Κατερίνη, να μεταδωθεί απο την ΕΤ3 Σάββατο ή Δευτέρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως αποκλείεται η Κυριακή.

Σας παραθέτουμε το άρθρο της εφημερίδας GOAL:
Η πιο στρατηγική συμφωνία στην ιστορία της Ενωσης Β’-Γ’ Εθνικής είναι από χθες γεγονός, με το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας να επικυρώνει το μπάσιμο της καλωδιακής πλατφόρμας «Conn-X» στο τηλεοπτικό τοπίο της Β’ κατηγορίας. Μία εξέλιξη η οποία επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Football Εμπιστευτικό» την επομένη της συνεδρίασης της 25ης Αυγούστου περί εισόδου του συγκεκριμένου δικτύου και η οποία παραπέμπει στη ρήση «με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια». Γιατί αφενός θα αποφέρει συνολικά για την προσεχή αγωνιστική σεζόν (συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ και πλέι άουτ) την εισροή στα ταμεία των ομάδων του ακαθάριστου ποσού των 2 εκατομμυρίων ευρώ (1,6 εκατ. «καθαρά»), αφετέρου το πρωτάθλημα θα αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη προβολή και, ως εκ τούτου, δυναμική! Με απλά μαθηματικά, κάθε ομάδα της Β’ Εθνικής έχει λαμβάνειν κάτι λιγότερο από 90.000 ευρώ (88.888 για την ακρίβεια) και έτσι οι ΠΑΕ θα έχουν την ευχέρεια να αναμένουν χωρίς τεφτέρια τα χρήματα από τη Super League (4,3 εκατ. ευρώ συνολικά).

Τριήμερο μεταδόσεων
Η είσοδος της «Conn-X» και η δεδομένη παρουσία της ΕΤ3 οδηγούν πλέον στη νέα εποχή, η οποία εκτός από Σάββατο και Δευτέρα θα περιλαμβάνει αγώνα με τηλεοπτική κάλυψη και την Παρασκευή! Βάσει της συμφωνίας, δε, το τρίτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης θα έχει τον πρώτο λόγο στην επιλογή των αγώνων. Για παράδειγμα, η ΕΤ3 έχει να διαλέξει την 1η αγωνιστική μεταξύ των ματς Διαγόρας - ΟΦΗ, Πιερικός - Παναιτωλικός, Ολυμπιακός Β. - Κέρκυρα. Οποιο «αφήσει», αυτό θα μεταδοθεί από την «Conn-X» την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

www.goalday.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT