Labels

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σε άλλη κατηγορία, με άλλο προπονητή και άλλους παίχτες, ο Παναιτωλικός δείχνει να μην μπορεί να ξεπεράσει το σύνδρομο τον εκτός έδρας.
Με κάθετη πτώση της ενδεκάδας του περασμένου νικηφόρου παιχνιδιού με την ομάδα του Θρασύβουλου, τα καναρίνια γνώρισαν μία ακόμη ήττα σε εκτός έδρας αγώνα.
Χρειάστηκαν 22 φάσεις για να μπουν 4 γκόλ εκ τον οποίων το ένα του Παναιτωλικού που σημείωσε ο Μάριο Γκούρμα.
Ο Παναιτωλικός τα έβαλε με τον Σωκράτη Μπουντούρη, με νικητή τον δεύτερο. Ο παίχτης της ομάδας της Καρδίτσας έκανε ότι ήθελε και ότι ώρα ήθελε την άμυνα των αγρινιωτών, είτε με ασίστ, με κερδισμένη μονομαχία, με κάθετες μπαλιές και με αποκορύφωμα το τρίτο γκολ στο 94΄, με τον παίχτη να τρέχει σα να μπήκε μόλις αλλαγή.
Ο Σίνισα Γκόγκιτς παραδέχτηκε τα λάθη της ομάδας του και δήλωσε πως θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά ώστε να διορθωθούν.

ΤΑ ΓΚΟΛ:
71': Ο Χατζηρίζος εκτέλεσε συρτό φάουλ και ο Φέρστερ με προβολή στην καρδιά της άμυνας άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση.
79': Σέντρα σούτ του Χατζηρίζου απο δεξιά, η μπάλα κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Μπαμπανιώτη, δοκάρι και μέσα, 2-0.
91': Διαγώνια πάσα του Στογιάνοβιτς απο αριστερά στον Μανίκας, ο οποίος βγάζει τετ-α-τετ τον Μάριο Γκούρμα και ο επιθετικός του Παναιτωλικού πλασάρει τον Κουτσόπουλο μειώνοντας σε 2-1.
94': ολόκληρος ο Παναιτωλικός συγκεντρώνεται στην περιοχή της καρδίτσας πιστεύοντας ότι είναι η τελευταία φάση του αγώνα με κερδισμένο φάουλ του Γκόλια στο κέντρο. Την κακή εκτέλεση βγάζουν γρήγορα οι αμυντικοί και στην κόντρα τρεις με έναν, ο Μπουντούρης πασάρει στον Χατζηρίζο αλλά ο Μπαμπανιώτης αποκρούει και στην επαναφορά ο Μπουντούρης που πήρε καλύτερη θέση απο τον Γκόλια με κοντινό πλασέ σημείωσε το τελικό 3-1.

Σχόλια:
- Ο παναιτωλικός είχε την συμπαράσταση περίπου 200 φιλάθλων του.
- αψογη ήταν η φιλοξενία των φιλάθλων και παραγόντων της Θεσσαλικής ομάδας.
- Με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή, οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού τοποθετήθηκαν μες την βροχή εκεί όπου είχε αρχικά σχεδιαστεί. Με παρεμβάσεις των φιλάθλων και της διοίκησης, έπιασαν τόπο και τελικά μπήκαν στην εξέδρα με το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα.
- Στο γήπεδο βρέθηκαν και άνθρωποι του Αιγάλεω (επόμενος αντίπαλος του Παναιτωλικού).
- Ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε χωρίς δεύτερο δεξί μπακ, καθώς ο Μπακάκης ήταν εκτός 18δας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΧΤΩΝ:
Μπαμπανιώτης 5
Μπελεβώνης 4
Γκόλιας 7
Αναστασιάδης 6
Μόρετς 6
Λόπες 5
Μουμίν 5
Θεοδωρίδης 4
Ζουρούδης 4
Χάντζιτς 5
Στογιάνοβιτς 4
Μπαϊκαρά 5
Μανίκας 5
Γκούρμα 6

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Φέρστερ, Μάριαν, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης (52’ Μπιτέλης), Γκόγκας (84’ Δούκας), Μπουντούρης, Βούκοβιτς, Μελαμπιανάκης (64’ Χατζηρίζος).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Μπελεβώνης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μόρετς, Λόπες, Μουμίν, Θεοδωρίδης (74’ Ζουρούδης), Χάντζιτς (61’ Στογιάνοβιτς), Μπαϊκαρά (74’ Μανίκας), Γκούρμα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT