Labels

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - VIDEO

Παρ' ολίγο τραγωδία με τους φιλάθλους του Παναιτωλικού στην επιστροφή απο την Καρδίτσα, όταν λίγο έξω απο τα Ιωάννινα, φορτηγό έκλεισε τον δρόμο στο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να παρεκτραπεί της πορείας του και μετά απο τρεις στροφές στο οδόστρωμα να καταλήξει σε διπλανό χωράφι. Απο θαύμα γλίτωσαν οι επιβάτες, οι οποίοι επέστρεψαν σώοι στο Αγρίνιο.
Να θυμίσουμε ότι κατα την μετάβαση των φιλάθλων του Παναιτωλικού την προηγούμενη σεζόν στην Δράμα για το ματς με την Δόξα, το λεωφορείο λίγο έλειψε να πέσει σε χαράδρα ύψους 30 μέτρων (φώτο), όταν γλύστρισε και σταμάτησε στις προστατευτικές μπάρες.

Δείτε εδώ το βίντεο λίγο μετά το ατύχημα

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το συμβάν:
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τη συμπαράστασή της στους φιλάθλους, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, έζησαν την περιπέτεια του αυτοκινητιστικού ατυχήματος, κατά την επιστροφή τους στο Αγρίνιο. Το ευτύχημα είναι ότι το δυσάρεστο αυτό περιστατικό δεν είχε μεγαλύτερες συνέπειες, πέραν μικροτραυματισμών και της ψυχικής οδύνης που προκάλεσε στους επιβαίνοντες στο λεωφορείο. Ευχόμαστε να ξεπεράσουν σύντομα το σοκ και ποτέ στο μέλλον να μην ξαναζήσουν ανάλογη εμπειρία, οι δε μετακινήσεις τους σε κάθε σημείο όπου αγωνίζεται η ομάδα μας να είναι απόλυτα ασφαλείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT