Labels

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

«Δάγκωσε» τα «λιοντάρια» ο Διαγόρας

Μεγάλο διπλό για τον Διαγόρα σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησαν με 2-1 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες και απέδειξαν ότι μπορούν να ονειρεύονται για την συνέχεια, φτάνοντας τους 10 βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να πιάσει κορυφή.

Σε ρηχά νερά κυμάνθηκε ο Πανσερραϊκός στο πρώτο μέρος και μόνο ο Τάντιτς με κάποιες εμπνεύσεις προσπάθησε να κάνει κάτι καλό. Ο Διαγόρας ευτύχησε να σκοράρει νωρίς, στην πρώτη καλή στιγμή και στην συνέχεια οπισθοχώρησε και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους χωρίς να κινδυνεύσει. Στο 9΄ ο Χρήστου από αριστερά σέντραρε, ο Ταραχούλσκι αφύλακτος σαν σε προπόνηση με το κεφάλι άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ο Τάντιτς μπήκε από αριστερά επιχείρησε σέντρα σουτ, έδιωξε ο Βελλίδης και σε δεύτερο χρόνο το σουτ του Σκάγκλια έφυγε ψηλά άουτ. Η επόμενη καλή φάση άργησε, στο 34΄ ο Τάντιτς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως η τελική προσπάθεια ήταν απελπιστική.

Ο Πανσερραϊκός όπως αναμενόταν πίεσε από το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους για να φτάσει στην ισοφάριση. Από την άλλη ο Διαγόρας προσπάθησε να χτυπήσει σε γρήγορες αντεπιθέσεις. Στο 50΄ ο Γαλανόπουλος με το στήθος βρήκε τον Λεοζίνιο, αυτός όμως σούταρε ψηλά. Στο 57΄ ο Ριμόλντι γέμισε στην περιοχή, ο Βραζιλιάνος εξ επαφής δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 62΄ ο Σολάκης κόπηκε λανθασμένα με οφσάιντ.

Στο 77΄ ο Ρούσεφ πέρασε κάθετη μπαλιά στον Μιλόσκοβιτς, αυτός πέρασε την μπάλα δίπλα από τον Κυριακίδη και μπήκε κυριολεκτικά στα δίχτυα για το 0-2. Στο 80΄ ο Ανάκογλου προσπάθησε να απαντήσει άμεσα με το πρώτο σουτ δεν τα κατάφερε, αλλά ένα λεπτό αργότερα εν κινήσει σούταρε και μείωσε σε 1-2. Στο 85΄ ο Σολάκης κέρδισε πέναλτι από τον Κυριακίδη, όμως ο Ρούσεφ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού. Στις καθυστερήσεις ο Σπάρταλης αποβλήθηκε με κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα, ενώ ο Τάντιτς έχασε την μεγάλη ευκαιρία να κλέψει τον έναν βαθμό, με το σουτ του να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Γεωργίου, Κυριακίδης, Χρήστου

Πανσερραϊκός – Διαγόρας 1-2
(81΄ Ανάκογλου - 9΄ Ταραχούλσκι, 77΄ Μιλόσκοβιτς)

Πανσερραϊκός (Γκιγιέρμο Όγιος): Κυριακίδης, Γαλανόπουλος (65΄ Γεωργίου), Κάστρο (56΄ Γεωργιάδης), Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Ριμόλντι, Σκάγκλια, Λεοζίνιο, Τάντιτς, Κόντος (65΄ Ανάκογλου), Αθανασιάδης
Διαγόρας (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Κωνσταντινίδης, Σαλαμαστράκης, Μπριλάκης, Χρήστου, Κορακάκης, Τσιάτσιος (84΄ Μπακομήτρος), Σολάκης, Ρούσεφ (90΄ Δήμου), Μιλόσκοβιτς, Ταραχούλσκι (51΄ Σπάρταλης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT