Labels

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Περικλής Αμανατίδης: "Θα ξεκινήσω και θα αναφερθώ σε δύο στοιχεία για το παιγνίδι. Πρώτον, το ότι η Αναγέννηση παίζει για πέμπτο συνεχόμενο ματς καλό ποδόσφαιρο και δεύτερον, το γεγονός πως πολλά πράγματα σου βγαίνουν διαφορετικά όταν φτάσεις στην επίτευξη του πρώτου τέρματος, αφού μέχρι τότε είσαι αρκετά πιεσμένος για να τα καταφέρεις. Πιστεύω πως η Αναγέννηση έκανε πολύ καλό παιγνίδι και παρά το γεγονός, έτσι όπως πήγαινε και το ματς, στη μνήμη των φιλάθλων θα έρχονταν οι πολλές κλασικές ευκαιρίες και η εκ νέου ατυχία μας στο παιγνίδι, εντούτοις καταφέραμε να πετύχουμε δίκαια τον στόχο μας, παίζοντας επί 90 λεπτά πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ζήτησα από τους παίκτες μου να αγωνιστούν με την ίδια φιλοσοφία, όπως και στα προηγούμενα παιγνίδια, όπως επίσης τους ζήτησα να παίξουν πιο απελευθερωμένα, να ρισκάρουν πιο πολύ ατομικά, να είναι περισσότερο δυνατοί στα στημένα. Το γκολ που πετύχαμε μας βοήθησε να σταθούμε ακόμη πιο καλά στο παιγνίδι και αυτό το παραγωγικό ποδόσφαιρο, είναι μια παρακαταθήκη για μας και για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Οι ομάδες χτίζονται με υπομονή και έχοντας μια πάγια φιλοσοφία, που συσπειρώνει και δυναμώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα, κοιτάζουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος."

Γιώργος Μελαμπανιάκης: "Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και στον κόσμο για την στήριξη του. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, θα χαρούμε για λίγο και από την Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το εκτός έδρας παιγνίδι με την Ηλιούπολη"

Σίνισα Γκόγκιτς: "Διεξήχθη ένα καλό παιγνίδι. Θεωρώ πως η Αναγέννηση είχε ευκαιρίες όσες είχαμε και εμείς και πιστεύω πως αν σκοράραμε στο ξεκίνημα της επανάληψης με την κεφαλιά του Χάτζιτς, το ματς θα είχε διαφορετική τροπή. Η ομάδα της Καρδίτσας ήταν πιο αποφασισμένη στο παιγνίδι της και πήρε δίκαια τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αγωνίστηκε, όπως παίξαμε εμείς με τον Θρασύβουλο και αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαστε διαφορετική ομάδα στο Αγρίνιο και άλλη εκτός έδρας. Θα δώσω πάντως συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, γνωρίζοντας πως ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς. Συνεχίζουμε, θέλουμε να κατακτούμε την ουσία παίζοντας καλή μπάλα και στο τέλος ότι βγει"

Μάριο Γκούρμα: "Διεξήχθη ένα σκληρό ματς, όπου η ομάδα που θα έβαζε πρώτη γκολ θα είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Αναγέννηση κατάφερε να μας κερδίσει, έτσι είναι η μπάλα και εμείς θα χρειαστεί να βελτιωθούμε στην δύναμη και στην αυτοσυγκέντρωση. Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο για την συμπαράσταση του και του ζητούμε συγνώμη για το αποτέλεσμα"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT