Labels

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Λυτρωτής ο Ουμπίντες



Παραλίγο σοκ για τον Ολυμπιακό στον Βόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στις καθυστερήσεις για να κάμψουν την αντίσταση του Ιωνικού με 2-1. Ο Ουμπίντες με δύο γκολ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη των «ερυθρόλευκων» και αυτός που έδωσε το «φιλί της ζωής» στο 94΄. Την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός κέρδιζε 1-0 το Αιγάλεω με το πρώτο τέρμα του Μπόμπαν Στογιάνοβιτς.
Νίκη στις καθυστερήσεις

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν η ομάδα που έχασε τις μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον μαχητικό Ιωνικό. Ο Χανιώτης μόλις στο 3΄ είχε δοκάρι, ενώ παρά τις πάμπολλες ευκαιρίες με Ροτζέριο και Καρλόπουλο ο Πουρής έβγαινε νικητής. Στην επανάληψη ο Φουρτάδο σε μία αντεπίθεση, μετά από σέντρα του Τσερκέζου, στο 66΄ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με φάουλ του Ουμπίντες στο 68΄ και στις καθυστερήσεις ο Αργεντινός λύτρωσε και πάλι με φάουλ την ομάδα του Σάκη σιώλη.

Ολυμπιακός Β. – Ιωνικός 2-1
(68΄, 94΄ Ουμπίντες - 65΄ Φουρτάδο)

Ολυμπιακός Β. (Σάκης Τσιώλης): Κολίτσι, Κοτίτσας, Κακαράς, Αρβανίτης (83΄ Πλιάγκας), Μπουλούτ (66΄ Αμπράμοβιτς), Αλβάρες, Μόνχε, Ουμπίντες, Καρλόπουλος (46΄ Κοντέων), Ροτζέριο, Χανιώτης
Ιωνικός (Στράτος Βουτσακέλης): Πουρής, Γάλας (73΄ Μακράκης), Μπέριος, Μπάγιτς, Τσερκέζος, Κεφαλούκος, Σ. Παπαζούδης (86΄ Τζανετάκος), Καφάσο, Μωραίτης, Λανγκλέ, Φουρτάδο (81΄ Γεωργίου)

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Στογιάνοβιτς

Ο Μπόμπαν Στογιάνοβιτς με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα προσέφερε την νίκη στον Παναιτωλικό στο ματς με το Αιγάλεω. Ο Σέρβος επιθετικός με γκολ που σημείωσε στο 26΄ και δοκάρι στο 79΄ ήταν ξεκάθαρα ο άνθρωπος που έδωσε στους «κυανοκίτρινους» το «τρίποντο» και έδιωξε τα «μαύρα σύννεφα» μετά την ήττα στην Καρδίτσα. Το Αιγάλεω έμεινε και πάλι χωρίς νίκη παρότι είχε την ευκαιρία του, αλλά ο Λόπες στο 73΄ βρήκε δοκάρι και στις καθυστερήσεις σε τετ α τετ με τον Μπαμπανιώτη αστόχησε.

Παναιτωλικός – Αιγάλεω 1-0
(26΄ Στογιάνοβιτς)

Παναιτωλικός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Μπακάκης, Μόρετς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Δέντσας, Μουμίν, Στογιάνοβιτς (80΄ Μπελεβώνης), Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης (68΄ Βούκοβιτς), Γκούρμα (75΄ Ζουρούδης)
Αιγάλεω (Σούλης Παπαδόπουλος): Ταμπάσης, Ματζουράκης (68΄ Λόπες), Ουμουρί, Παντίδος, Παυλίδης, Κοκκίνης, Σκάρος, Μπερνιδάκης (58΄ Βούγιτς), Φρίμπονγκ, Τσαμπούρης, Τσιρογιάννης (46΄ Τρέχο)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT