Labels

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

«Μαύρη Θύελλα» για Δόξα

Πρώτη νίκη για Καλαμάτα και τι νίκη... Η «Μαύρη Θύελλα» επικράτησε με 2-0 της Δόξας Δράμας που μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να ήταν καλή, ωστόσο οι πολλές απουσίες παικτών ειδικά στην άμυνα έχουν δημιουργήσει προβλήματα στους "Μαυραετούς" και αυτό φάνηκε στην επανάληψη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κώστας Ηλιόπουλος που έβαλε και τα δύο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Μπένου.

Στο πρώτο μέρος η Δόξα ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί, όμως σταμάτησε πάνω στον καταπληκτικό για άλλη μία φορά Μπαλτιμά. Στο 4΄ ο Μαρκόφσκι απείλησε, χωρίς επιτυχία, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πινδώνης από κοντά νικήθηκε από τον πορτιέρε της Καλαμάτας. Ο Λάζαρος Μουρατίδης στο 16΄ και στο 36΄ έχασε μοναδικές ευκαιρίες απέναντι στον Μπαλτιμά, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Για την Καλαμάτα η μοναδική καλή στιγμή ήταν στο 39΄ με τον Καμινιώτη που με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Δόξα στην επανάληψη μπήκε αγνώριστη και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανεβάσουν ταχύτητα και να γίνουν επικίνδυνοι για την εστία του Καρατζιοβαλή. Στο 57΄ ο Σκαρλάτος βρήκε τον Ηλιόπουλο με βαθιά μπαλιά, ο 20χρονος επιθετικός έκανε το κοντρόλ και με δυνατό βολέ άνοιξε το σκορ. Ωστόσο ο νεαρός παίκτης της Καλαμάτας χτύπησε και δεύτερη φορά. Στο 77΄ μετά από σέντρα του Σκαρλάτου, η αμυντική γραμμή, που και πάλι ήταν προβληματική, δεν έδιωξε και ο Ηλιόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο για περίπου 5 λεπτά υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων που τελείωσαν με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων. Κίτρινες κάρτες είδαν οι Ψυχογιόπουλος, Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος, Μουρατίδης Λ., Βαν Ες

Καλαμάτα – Δόξα Δρ. 2-0
(57΄, 77΄ Ηλιόπουλος)

Καλαμάτα: Μπαλτιμάς, Παπουτσής, Τόσκας, Ψυχογιόπουλος (66΄ Μανιάτης), Καλαγκάνης, Τάσιτς, Ηλιόπουλος, Λουιζίνιο (39΄ Καμινιώτης), Ετέροβιτς (60΄ Αθανασόπουλος), Πουρτουλίδης, Σκαρλάτος
Δόξα Δρ.: Καρατζιοβαλής, Τσιμπλίδης, Αγγος, Πακάλτσης, Γαλακτερός, Πινδώνης, Τσουκαλάς (61΄ Βας Ες), Μ. Μουρατίδης (66΄ Μπαξεβανίδης), Γκονζάλες, Λ. Μουρατίδης, Μαρκόφσκι (54΄ Παρμαξίδης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT