Labels

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Αρχίζει να ανεβαίνει...

Ο Παναιτωλικός και ο κόσμος του δεν καταλαβαίνουν από κακοκαιρίες και μέσα στη βροχή η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 1-0 του Αιγάλεω, παρουσία 4.500 οπαδών της.

Το γκολ που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα το πέτυχε ο Μπόμπαν Στογιάνοβιτς στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Και ήταν αρκετό, τελικά για να χαρίσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στα "καναρίνια", τα οποία έφτασαν συνολικά τους 8 στο πρωτάθλημα και άρχισαν να βλέπουν δειλά δειλά τις θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λίγκα.

Το Αιγάλεω έδειξε καλά στοιχεία κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν αύξησε την πίεσή του προς την εστία του Παναιτωλικού για την ισοφάριση, δίχως όμως να καταφέρουν οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, στις αξιόλογες προσπάθειες του Λόπεζ στο 74ο (στο κάθετο δοκάρι η μπάλα) και το 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Δοκάρι είχε και ο Παναιτωλικός με τον Μουμίν στο 80'.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Παναιτωλικού, ο τεχνικός της ομάδας, Σίνισα Γκόγκιτς: "Το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο ακόμα. Ημασταν καλύτεροι από το Αιγάλεω και νικήσαμε δίκαια" τόνισε ο Γκόγκιτς, ενώ την ανωτερότητα του Παναιτωλικού παραδέχτηκε και ο Σούλης Παπαδόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT