Labels

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

«Διπρόσωποι» και ισοπαλία

Από ένα ημίχρονο είχαν Εθνικός Αστέρας και Κέρκυρα στην Καισαριανή στον αγώνα που έκλεισε την 6η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό με το 1-1, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και τους «Φαίακες» (που παραμένουν χωρίς ήττα) να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο στην επανάληψη. Τα γκολ πέτυχαν ο Κριπιντήρης και ο Μπερνς.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο και αυτοί που έκαναν τις σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα, την ίδια ώρα που οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ δυσκολευόντουσαν να σταθούν στον γλιστερό αγωνιστικό χώρο. Στο 21΄ Γκουέι και Διαμάντης έχασαν διαδοχικά σουτ από κοντά, όχι όμως και ο Κριπιντήρης δύο λεπτά αργότερα. Ο παίκτης του Αντώνη Μανίκα δέχθηκε την σέντρα του Ουκάρ από δεξιά και μόνος στην καρδιά της άμυνας με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 33΄ ο Γκουέι γνωστός για την πολύ καλή τεχνική του, πέρασε όποιον βρήκε έκανε ένα περίεργο σουτ και ο Αποστολίδης έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Η Κέρκυρα μπήκε αγνώριστη στην επανάληψη και έκανε αισθητή της παρουσία της στα καρέ του Γκίτκου. Μόλις στο 47΄ ο Τσίγκας βρέθηκε με την μπάλα μέσα στην περιοχή σε ευνοϊκή θέση, αλλά ο Έλληνας επιθετικός έπιασε αέρα. Στο 53΄ ο Παρασκευαίδης σε εκτέλεση φάουλ έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Αστέρα, αλλά ο Λουρένσο κατόρθωσε να χάσει σίγουρο γκολ με το πλασέ που επιχείρησε. Ένα λεπτό μετά ωστόσο, ο Μπερνς δεν λάθεψε και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε. Το 77΄ ο Λουρένσο και πάλι είχε κάκιστη τελική επιλογή και μόνος του στο ύψος του πέναλτι πλάσαρε απελπιστικά άουτ.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Χωριανόπουλος - Σίλβα, Ιωάννου, Τσίγκας

Εθνικός Αστ. – Κέρκυρα 1-1
23΄ Κριπιντήρης – 54΄ Μπερνς

Εθνικός Αστ. (Αντώνης Μανίκας): Γκίτκος, Χωριανόπουλος (90΄ Καγκιούζης), Καρατζάς, Τραορέ, Παριανός, Τζημόπουλος, Κριπιντήρης, Ουκάρ, Λουάμο (81΄ Προβατίδης), Διαμάντης (81΄ Φαμπίνιο), Γκουέι
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκουστάβο, Ιωάννου, Βενέτης, Κοντοδήμος, Παρασκευαίδης, Μακρυδημήτρης (32΄ Λαμπρόπουλος), Μπερνς, Φλαβίνιο, Σίλβα (50΄ Λουρένσο), Τσίγκας (82΄ Γιαννιτσανάκης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT