Labels

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Την… έκανε ο Σούλης!

soulis_250.jpgΤην παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω υπέβαλε σήμερα ο Σούλης Παπαδόπουλος, έπειτα από λίγες εβδομάδες συνεργασίας.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μία ημέρα πριν από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και προκάλεσε την αντίδραση των διοικούντων το Σίτι. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ, σήμερα Δευτέρα και ώρα 12 μεσημβρινή, πληροφορήθηκε από τον προπονητή της κ. Σούλη Παπαδόπουλο ότι επιθυμεί να λύσει τη συμβατική του υποχρέωση μαζί της, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε συμβατική ή άλλης μορφής αιτία.

Πριν παρέλθει τρίωρο, τα δελτία ειδήσεων των ραδιοφωνικών σταθμών ενημέρωναν το κοινό τους ότι ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος ανέλαβε χρέη προπονητή σε άλλη ομάδα η οποία μόλις χθες βράδυ δέχτηκε την παραίτηση του προπονητή της.

Βεβαίως, η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ, για λόγους δεοντολογίας αλλά και σεβασμό στην ιστορία της -αφού σε λίγο χρονικό διάστημα θα εορτάσει τα 80 χρόνια από την ίδρυσή της- δεν πρόκειται να παρακαλέσει κανέναν υπάλληλό της να εργασθεί για την πρόοδό της, αν αυτό δεν το επιθυμεί ο ίδιος.

Η ξαφνική όμως αποχώρηση του προπονητή της χωρίς καμία παράβαση των συμβατικών της υποχρεώσεων και χωρίς καμία προειδοποίηση -εν όψει μάλιστα του σημαντικού αγώνα αύριο Τρίτη (27/10) με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης- δεν είναι ενέργεια που δεν παράγει συνέπειες. Αλίμονο εάν ένας προπονητής ή ποδοσφαιριστής λίγη ώρα πριν από την έναρξη ενός αγώνα δηλώνει ότι δεν θα αγωνισθεί γιατί θέλει να πάει σε άλλη ομάδα και δεν εκπληρώνει τα αγωνιστικά του καθήκοντα.

Πλην της αστικής διαφοράς, που ελάχιστα ενδιαφέρει την ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ, γεννάται μέγα θέμα αθλητικής συμπεριφοράς και αυτή τη συμπεριφορά βεβαίως θα κρίνουν τα αρμόδια όργανα.

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κ. Σούλη Παπαδόπουλο για τη μέχρι σήμερα προσφορά του, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των ευχαριστιών της επικεντρώνεται στο γεγονός ότι πολύ νωρίς, εντός 20 ημερών, και όχι μετά παρέλευση μηνών, κατανόησε τον τρόπο σκέψης ενός υπαλλήλου της σ’ ένα εξόχως σημαντικό πόστο».

Αύριο Τρίτη θα ληφθούν αποφάσεις για τη διάδοχη κατάσταση...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT