Labels

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΜΕ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΞΩ Ο ΓΚΟΥΡΜΑ ΜΕΣΑ Ο ΠΑΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

 Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε για τα "καναρίνια" η προετοιμασία για το παιχνίδι κυπέλλου, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 2.15 μ.μ. στο γήπεδο Παναιτωλικού. Ο προπονητής Σίνισα Γκόγκιτς ανακοίνωσε τους δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές της αποστολής του αγώνα, που το βράδυ θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο. Την πρώτη του εμφάνιση στην 18αδα κάνει ο νεαρός Πασάς, ενώ εκτός τέθηκαν οι φορμαρισμένοι Γκούρμα και Γκόλιας.
Οι εκλεκτοί του Γκόγκιτς:
Μπαμπανιώτης, Μανιάτης, Αναστασιάδης, Πασάς, Παλαιολόγος, Μόρετς, Χάντζιτς, Δέντσας, Μουμίν, Βούκοβιτς, Μπαϊκαρά, Ζουρούδης, Στογιάνοβιτς, Μπελεβώνης, Μανίκας, Θεοδωρίδης, Μπακάκης, Λόπες.
 
Στην αντίπερα όχθη, υπό συνεχή βροχή πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας απο τη Νέα Σμύρνη, σήμερα το πρωί στο γήπεδό της. Μετά το τέλος η ομάδα αναχώρησε για γεύμα και στη συνέχεια για την πόλη του Αγρινίου με τον Εμίλιο Φερρέρα να ανακοινώνει για την αποστολή τους, Ανδριόλα, Μπεθέρα, μανιάτη, Λάτκα, Όμο, Σιόβα, Σμόγιε, Ουέλινγκτον, Τζαβέλλα, Κοντοέ, Καστελιόνε, Νικολάου, Κούκετς, Γουνδουλάκη, Κουμορτζί, Αναστασόπουλο, Σκούφαλη, Ετσογιάνοφ, Μπάλαμπαν και Ριέρα.

(φωτο: Panionios.gr)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT