Labels

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Χτυπά τη Δόξα ο Ολυμπιακός...

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ολυμπιακός Βόλου απαντώντας στη Δόξα Δράμας και τον προπονητή της μέσω ιδιαίτερα καυστικής ανακοίνωσης, στην οποία τονίζει πως αν η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα θα έπρεπε μετά τη χθεσινή ανακοίνωσή τους οι παράγοντες της Δόξας να εκτίουν ισόβια ποινή...



"Σχετικά με τη δυσφημιστική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ μετά τον αγώνα Δόξα Δράμας-Ολυμπιακός Βόλου, λυπούμεθα πραγματικά, για δύο λόγους:

Πρώτον, δεν σέβονται την ιστορία της ομάδας τους και με τις ενέργειές τους δείχνουν πόσο λίγοι είναι ως παράγοντες. Δεύτερον, αν η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα έπρεπε μετά τη χθεσινή ανακοίνωση να εκτίουν ισόβια ποινή. Διότι ξεχνάνε πολύ γρήγορα ότι ο πρόεδρός μας μεσολάβησε ως εγγυητής για τη μεταφορά της έδρας ώστε η ιστορική Δόξα Δράμας να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να ξεφύγει από τον ισόβιο μεγάλο παράγοντα Τσιτσόπουλο.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο για την επιπολαιότητα των ποδοσφαιριστών μας που αντί για το φυσιολογικό 1-6, παρέμεινε 1-2.

Και μία απάντηση στον κ. Βασιλακάκη. Σήμερα δεν υπάρχουν Ψυχομάνηδες και Γκαγκάτσηδες για να σε αναλάβουν εργολαβικά όπως το 2006. Άσε λοιπόν να μιλήσεις κανένας άλλος. Τα παιχνίδια κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με προπηλακισμούς διαιτητών, ποδοσφαιριστών και παραγόντων. Αυτά γίνονταν πριν πολλά χρόνια στις κατηγορίες που βρισκόσασταν" τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT