Labels

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Πανηγυρισμοί και φωνές...

Το ντέρμπι της Δράμας βάφτηκε... κόκκινο καθώς ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-1 σε βάρος της Δόξας που... βράζει για τη διαιτησία του Μπαλωμένου από τον Πειραιά.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του Ροτζέριο στο 7' και το 22' με 0-2, ο Πακάλτσης μείωσε για τη Δόξα στο 38' και ο Μαρκόφσκι στο 85' έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Κολίτσης.Το Dokari αναδημοσιεύει το κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Δόξας Δράμας για την κριτική του αγώνα και της διαιτησίας: "Η ποδοσφαιρική αλητεία έχει ονοματεπώνυμο και δυστυχώς δεν μπορείς να αποφύγεις το μοιραίο, όταν οι εντολές είναι ξεκάθαρες. Ο υπόκοσμος αποφασίζει και εσύ ότι και αν λες και να γράφεις δεν ακούει κανείς. Αυτός ο Χεβιδόπουλος και ο άλλος ο Μπαλωμένος δεν καταλαβαίνανε τίποτα. Οι εντολοδόχοι να αυξήσουν τα κόμιστρα γιατί πράγματι δεν τους σταματούσε τίποτα. Ούτε ο απίστευτος λαός της Δόξας, ούτε ο Βασιλακάκης που παρά τις απουσίες 7 βασικών παικτών προσπάθησε στο Β’ ημίχρονο να τα βάλει με τους ... γίγαντες. Τα πέναλτι υπέρ της Δόξας έγιναν κίτρινες σε βάρος των παικτών μας, τα κόρνερ της ομάδας μας άουτ, τα 4 λεπτά καθυστέρηση δεν κρατήθηκαν ποτέ σε ένα Β’ ημίχρονο που δεν παίχτηκαν ούτε 20 λεπτά, κ.τ.λ., κ.τ.λ. Τι να σου κάνει ο Μαρκόφσκι και ο Τσουκαλάς και ο Πακάλτσης. Το ματς είχε τελειώσει πριν αρχίσει. Και όσοι υπηρετούν την ομάδα κινδυνεύουνε να γίνουνε γραφικοί, ο κόσμος που δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα και καλλιέργησε μια άλλη λογική στη σαθρώτητα έφτασε στα όριά του. Αλλά είπαμε εμείς ότι και να γράφουμε ...Χρόνια είχανε να δούνε αίσχη τέτοιου μεγέθους οι Δραμινοί. Αλήθεια υπάρχει έστω και ένας από αυτούς που παρακολούθησαν το παιχνίδι , ο οποίος να θεωρεί ότι έγιναν ανθρώπινα λάθη. Όσο για τον Πρόεδρο της αντιπάλου ομάδας μην αρχίσει τα γνωστά φωνήεντα και σύμφωνα στον Τύπο αναφερόμενος σε οτιδήποτε αφορά την ομάδα μας. Ας απολαύσει τη νίκη του και μπράβο του για το μερίδιο που του αναλογεί μαζί φυσικά με τους εκ Αργολίδας εντολοδόχους".
Βασιλακάκης: "πολλοί δεν χαίρονται"...
Εξαλλος ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Βασιλακάκης: "Πολλοί δεν χαίρονται με την ποδοσφαιρική ανάταση της Δόξας και προσπαθούνε με τον τρόπο τους να διώξουνε τον κόσμο και να έχουμε συμπεριφορές που δεν μας ταιριάζουν. Σήμερα έγινε αλλοίωση αποτελέσματος και τα δύο καταφανέστατα πέναλτι αγνοήθηκαν. όλα δίδονταν ανάποδακαι φυσικά πάντα σε βάρος της Δόξας. Από το 1’ έδειξαν τις προθέσεις του ς ο διαιτητής και ο ένας επόπτης. Αξίχουνε συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παρά τις απουσίες πάλεψαν το παιχνίδι. Κάναμε δύο αβίαστα λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Ωστόσο μειώσαμε, πιέσαμε, είχαμε δοκάρι αλλά εκεί μίλησε ο διαιτητής. Να γνωρίζουνε όλοι όσο και να μας πολεμήσουνε δεν θα πεθάνουμε. Θέλουν να μας τελειώσουν νωρίς αλλά δεν θα τους κάνουμε το χατήρι. Η Δόξα δεν συγκρίνεται. Ο κόσμος της Δράμας αξίζει το καλύτερο και είμαστε αποφασισμένοι να τους ευχαριστήσουμε. Δε λυγίζουμε, συνεχίζουμε την προσπάθεια’’.Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης τόνισε: "Ενδιαφέρον παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες που δικαιολόγησαν το όνομά τους. Πετύχαμε πολύ γρήγορα τα δύο γκολ και αυτό μας διευκόλυνε. Στην πίεση της Δόξας στο Β’ ημίχρονο απαντήσαμε με κλασικές ευκαιρίες που όμως δεν έγιναν γκολ και έτσι η αγωνία διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Αυτό που είδα σήμερα το χάρηκα (το γεμάτο γήπεδο) γιατί και εγώ προέρχομαι από την επαρχία και το ποδόσφαιρο χρειάζεται ψηλά τις επαρχιακές ομάδες’’

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT