Labels

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ρώτησε για Γκουεΐ ο Παναιτωλικός!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΤΟΥΛΑΔΙΤΗΣ
Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα μούδιασαν, αλλά όπως φαίνεται διόλου απογοήτευσαν τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα, αντίθετα τον πείσμωσαν. Πώς να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός πως οι Αγρινιώτες, σύμφωνα με άκρως επιβεβαιωμένες πληροφορίες του «Football Εμπιστευτικό», χτύπησαν τα προηγούμενα 24ωρα την πόρτα του Εθνικού Αστέρα, ζητώντας να μάθουν αν παραχωρείται ο Μαρκ Γκουεΐ!

Ο Μαρκ Γκουεϊ γυάλισε στον Παναιτωλικό που περιμένει στη γωνία για να κάνει επίσημη κρούση στον ΑστέραΟ Μαρκ Γκουεϊ γυάλισε στον Παναιτωλικό που περιμένει στη γωνία για να κάνει επίσημη κρούση στον Αστέρα
Οι «κυανοκίτρινοι» αναζητούν εναγωνίως αυτές τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου έναν επιθετικό κλάσης και ο Αφρικανός στράικερ των Αθηναίων φαντάζει ως ιδανική επιλογή, καθώς συν τοις άλλοις γνωρίζει την κατηγορία και δεν χρειάζεται περίοδο προσαρμογής.
Βάσει έγκυρων πηγών, οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα έδειξαν διάθεση να συζητήσουν την παραχώρηση του Γκουεΐ με μεταγραφή και φυσικά την καταβολή ενός αντιτίμου αντάξιου του ονόματος του ποδοσφαιριστή τους, ωστόσο διαμήνυσαν ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από μια εξέλιξη.
Ποια είναι αυτή; Αν οι Καισαριανιώτες καταφέρουν και αποκτήσουν επιθετικό, τότε είναι πρόθυμοι να καθίσουν στο τραπέζι και να μιλήσουν για τον Γκουεΐ. Χθες, άλλωστε, υψηλόβαθμος παράγοντας της ομάδας του Αντώνη Μανίκα συναντήθηκε με τον Ηλία Κάμπα του Ατρόμητου, θέλοντας να μάθει τις απαιτήσεις του. Για τον έμπειρο στράικερ βέβαια είναι έντονο το ενδιαφέρον και της Ηλιούπολης, αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά
Αναθέρμανση με Παπακώστα!Εκτός όμως από την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, η απόφαση του Φώτη Κωστούλα ως φαίνεται είναι να προσληφθεί τελικά προπονητής «όνομα», ενδεικτική της πρόθεσης να χτυπήσει η ομάδα ως το τέλος την είσοδο στα πλέι οφ.
Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τους Αγρινιώτες να επανέρχονται για τον Γιάννη Παπακώστα. Ο πρώην τεχνικός της Καβάλας είχε συζητήσεις με τον Παναιτωλικό και προ δύο εβδομάδων, ωστόσο τότε δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία. Χθες, σενάρια ήθελαν ανθρώπους του Παναιτωλικού να ταξιδεύουν στην Αθήνα και να έχουν ραντεβού με τον Ελληνα προπονητή και ίσως το «σίριαλ» να εξελιχθεί σε "γάμο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT