Labels

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΜΑΡΤΕΡΙ

 Κυριολεκτικά μια ανάσα απο το Αγρίνιο ήταν ο διεθνής Άγγλος Ντάνι Κανταμαρτερι αλλά οι απαιτήσεις την τελευταία στιγμή απο την Νταντί Γιουνάιτεντ, χάλασαν την μεταγραφή.
Ο 30χρονος άγγλος στράικερ (χθες πρώτοι εδώ ενημερωθήκατε για την περίπτωση του επιθετικού φωτιά) αγωνίζεται στην Πρέμιερ λιγκ της Σκοτίας και η διοίκηση του Παναιτωλικού θέλησε να τον κάνει δικό της χώνοντας βαθειά το χέρι στην τσέπη και η συμφωνία έδειχνε ότι απο το Σάββατο ο παίχτης θα άνηκε στον Παναιτωλικό (Η διοίκηση είχε βγάλει μέχρι και τα αεροπορικά εισιτήρια). Ωστόσο η Ντάντι Γιουνάιτεντ όπου και ανήκει ο παίχτης, την Παρασκευή το μεσημέρι ξαφνικά ανέβασε τις απαιτήσεις και η διοίκηση των καναρινιών ενημέρωσε ότι δεν προτίθεται να δώσει τα επιπλέον χρήματα σε μία ήδη πανάκριβη για τα δεδομένα της κατηγορίας -και όχι μόνο- μεταγραφή.
Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στις άλλες περιπτώσεις που εξετάζουν οι αγρινιώτες και το Σαββατοκύριακο αναμένονται εξελίξεις.

Danny CadamarteriΟ άγγλος διεθνής με την ομάδα U-21 ξεκίνησε την καριέρα του στην Έβερτον (απο τις ακαδημίες ως την μεγάλη ομάδα), ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Φούλαμ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Λίντς, Μπράντφορντ και Λέιτσεστερ 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT