Labels

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

"Άλμα" για τα "ελάφια" με Ιράλα

Ο Πέδρο Ιράλα έδωσε την λύση και μαζί την βαθμολογική ανάσα για την Ρόδο. Τα «ελάφια» επικράτησαν με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, στο ματς που άνοιξε την 19η αγωνιστική, με το γκολ του Παραγουανού μέσου και μπορούν να ελπίζουν ότι θα μείνουν μακριά από την «εντατική». Οι φιλοξενούμενοι μετά και από το 7ο ματς χωρίς νίκη βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση.

Η Αναγέννηση την πρώτη μισή ώρα έδειξε ότι έχει ένα πιο σταθερό πλάνο του τι ήθελε να κάνει εντός του αγωνιστικού χώρου, χωρίς να φτάσει στην μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα οι γηπεδούχοι μπορεί να άργησαν να πάρουν μπρος, όμως μετά το 30΄ είχαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 15΄ και το 25΄ οι Μπουντούρης και Μπιτέλης με σουτ απείλησαν τον Παναγιωτόπουλο. Στο 29΄ ο Λάζετιτς με ωραίο φάουλ ανάγκασε τον Κουτσόπουλο σε εκπληκτική επέμβαση. Στο 41΄ ο Κουρτεσιώτης έπιασε ένα συρτό σουτ, έπεσε ο Παναγιωτόπουλος και απομάκρυνε. Οι δύο τελευταίες στιγμές του ημιχρόνου ήταν και οι μεγαλύτερες. Στο 44΄ ο Βεργώνης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Ζιλβάν στην κίνηση έπιασε το σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Ένα λεπτό μετά ο Κακλαμάνος με το κεφάλι θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος είχε μόνιμα την κατοχή της μπάλας και ήταν η ομάδα που προσπάθησε να πάρει τον αγώνα. Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη μπήκαν πολύ συντηρητικά και παρότι πίστεψαν ότι ίσως θα μπορέσουν να φύγουν με τον ένα βαθμό, τελικά κάμφθηκαν. Στο 51΄ ο Βεργώνης μετά από εκτέλεση φάουλ, έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ. Στο 68΄ ο Κακλαμάνος μπορεί να έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως νωρίτερα είχε γίνει φάουλ στον Κουτσόπουλο. Στο 79΄ ο Ιράλα έδωσε την λύση. Ο Βιγιάρ σέντραρε, ο Λάζετιτς έπιασε την πρώτη κεφαλιά προς τα πίσω και ο Ιράλα με δεύτερη κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δούκα με δεύτερη κίτρινη.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Δούκας, Φέρστερ

Ρόδος – Αναγέννηση Κ. 1-0
(79΄ Ιράλα)

Ρόδος (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Παναγιωτόπουλος, Οξύζογλου (70΄ Λουτσιάνο), Βεργώνης, Σωτήρχος, Δανάς, Ιράλα, Στ. Καντιμοίρης, Πελέκης, Ζιλβάν (53΄ Βιγιάρ), Λάζετιτς, Κακλαμάνος (88΄ Μπιμπίρης)
Αναγέννηση Κ. (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Δούκας, Φέρστερ, Μελαμπιανάκης (75΄ Τσάγγαρης), Βούκοβιτς (85΄ Γκόγκας), Διγκόζης, Κουρτεσιώτης, Μπιτέλης (70΄ Χατζηρίζος), Μπουντούρης, Βακουφτσής

Επιμέλεια: Ν. Γουρδούλης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT