Labels

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Πλήγωσε την πρώην του! (2-1)


altΑνήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Στάθης Καραμαλίκης (φωτό) κέρασε... φαρμάκι την πρώην ομάδα του καθώς στο 51' με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το τρίποντο της νίκης με 2-1 στον Θρασύβουλο ο οποίος ήταν πίσω στο σκορ από το 2ο λεπτό με γκολ του Θεοδωρίδη.
Σ' ένα παιχνίδι όπου είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι με γκολ και δοκάρι, τελικά ο Θρασύβουλος ήταν η ομάδα που χαμογέλασε, παρά το γεγονός ότι για ακόμα ένα ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ. Το γρήγορο γκολ του Παναιτωλικού υποχρέωσε τους γηπεδούχους να είναι πιεστικοί στο μαγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, αλλά αυτή η πίεση έφερε αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο όπου σ' ένα τρίλεπτο (48'-51') ήρθαν  τα πάνω-κάτω. Οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά η αμυντική διάταξη των γηπεδούχων δεν άφησε πολλά περιθώρια...
alt
ΦΑΣΕΙΣ: Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν ελάχιστες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με γκολ απ' τα... αποδυτήρια έπειτα από το "δώρο" της άμυνας των γηπεδούχων, ο Θεοδωρίδης στο 2' δεν αστόχησε μόνος απέναντι στον Κωστάκη. Η... απάντηση των γηπεδούχων ήρθε 15' με το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του αμαρκάριστου Χατζηπαντελίδη απ' το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 33' ο Βίτας με κεφαλιά υποχρέωσε τον Μανιάτη σε αποτελεσματική επέμβαση, ενώ η τελευταία φάση του ημιχρόνου δημιουργήθηκε στο 36' με το εν κινήσει σουτ του Δημούτσου όπου η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω απ' το δοκάρι.
Όμοια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ-δώρο του Μανιάτη στο 48' όταν από σέντρα σουτ του Πιπίνη απ' τα αριστερά, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού δίχως πίεση έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του. Η πίεση των γηπεδούχων έφερε και πάλι αποτέλεσμα όταν στο 51' με καρφωτή κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής ο Καραμαλίκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του. Ο Ζουρούδης στο 64' με σουτ απ' το ύψος της μικρής περιοχής με το δεξί δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα προς την εστία αλλά ελάχιστα δίπλα από δεξί δοκάρι. Με απευθείας κόρνερ του Ντελγκάδο από τα δεξιά, η μπάλα είχε κατελύθυνση τα δίχτυα αλλά ο Μουμίν με το κεφάλι έδιωξε πάνω στη γραμμή. Ο Ζουρούδης με γυριστό αλλά αδύναμο σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω στον Κωστάκη.
ΓΚΟΛ: 0-1 (2' Θεοδωρίδης-σουτ), 1-1 (48' Πιπίνης-σουτ), 2-1 (51' Καραμαλίκης-κεφαλιά)
Θρασύβουλος: Κωστάκης, Πιπίνης, Παληγεώργος (34' Κόζλεϊ), Κονέσνι, Χ. Μίχος, Σαπάνης, Ντελγκάδο, Βίτας (Μίχος Σπ.), Ντοριβάλ, Χατζηπαντελίδης, Καραμαλίκης (73' Κόμπο)
Προπονητής:Γιάννης Σερέπας
Παναιτωλικός: Μανιάτης, Μπακάκης (62' Στόρμπεκ), Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μουμίν (69' Μπουμάλ), Δέντσας, Θεοδωρίδης, Δημούτσος, Μπαϊκαρά (80' Μανίκας), Ζουρούδης
Προπονητής: Γιάννης Νταλακούρας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασιληάς (Βοιωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κυριακόπουλος (Μεσσηνίας), Ταρανάς (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραμαλίκης, Ντελγκάδο - Θεοδωρίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
Δηλώσεις
Γ. Νταλακούρας (προπονητής Παναιτωλικού): Μετά την προσπάθεια της περασμένης Κυριακής στερηθήκαμε δυνάμεις και φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε πίεση αλλά δεν δεχτήκαμε γκολ. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε καλή απόδοση και με αξιώσεις κυνηγήσαμε το δεύτερο γκολ δίχως να τα καταφέρουμε. Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο.
Δ. Κατσίμπρας (βοηθ. προπονητή Θρασύβουλου): Ήταν ένας σημαντικός αγώνας ζωτικής σημασίας για εμάς. Δυστυχώς βρεθήκαμε για ακόμα ένα ματς πίσω στο σκορ και ήταν λογικό να αγχωθούμε. Ωστόσο, είχαμε ορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού και με σωστή ανάπτυξη φτάσαμε στη νίκη.
Ε. Δημούτσος (παίκτης Παναιτωλικού): Δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα σ' έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να προηγηθήκαμε αλλά αυτό δεν έφτανε για να πάρουμε έστω το βαθμό της ισοπαλίας.
Χ. Μίχος (παίκτης Θρασύβουλου): Είχαμε άγχος αλλά θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη σ' αυτό το παιχνίδι. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ματς που δεχτήκαμε τόσο νωρίς γκολ αλλά αποδείξαμε ότι είχαμε τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουμε το σκορ και να φτάσουμε στη νίκη.
Μικρά-μικρά
* Στο γήπεδο βρέθηκαν και φίλοι του Παναιτωλικού οι οποίοι με τα πανό τους αλλά και τις πολύχρωμες περούκες έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στις εξέδρες.
* Τη στιγμή της αντικαστάσής του, ο Στάθης Καραμαλίκης χειροκρότησε και χειροκροτήθηκε από τους φίλους του Παναιτωλικού. Θυμίζουμε ότι το ίδιο είχε συμβεί και πριν δύο αγωνιστικές με τον Εθνικό.
* Λόγω αδιαθεσίας ο Γιάννης Σερέπας δεν βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου.
* Κόπηκαν 705 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 9.275 ευρώ.
Γιάννης Ράνιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT