Labels

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Οι προαγγελίες των αγώνων


PERIERGH.jpgΑρκετά δύσκολη και άκρως αμφίρροπη αναμένεται η αγωνιστική στη Β' Εθνική όπου τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας οι ισορροπίες είναι ρευστές. Διαβάστε συγκεντρωμένα τα κυριότερα νέα των ομάδων.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Γηπεδούχοι: Με σαφώς αναπτερωμένο το ηθικό τους θα υποδεχθούν οι Δραμινοί την ομάδα του Αγροτικού. Ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας, κ Σάμιος κατέβαλε τα [περισσότερα οφειλόμενα προς τους ποδοσφαιριστές έτσι εκείνοι είναι πλέον απερίσπαστοι να κάνουν τη δουλειά τους. Τα προβλήματα παραμένουν εντός αγωνιστικού χώρου όμως, καθώς ο Κώστας Βασιλακάκης , δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Πακάλτση (18/3), ενώ αμφίβολος είναι ο Σαμαράς (15/2). Αντίθετα επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Μαρκόφσκι (19/8) και Χ. Μουρατίδης (18/2).

Φιλοξενούμενοι:Το τρένο του Αγροτικού Αστέρα συνεχίζει να... σφυράει καθώς ο σύλλογος του Εύοσμου παραμένει αήττητος για εννέα παιχνίδια και στόχος ασφαλώς είναι να συνεχίσει την πορεία του περνώντας και από τη  Δράμα. Για τον αγώνα με τους "μαυραετούς", ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Χάβος έχει να πονοκεφαλιάζει μόνο για τον Κούτση (16/3) που πονάει στο γόνατο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Γηπεδούχοι: Παρά τα σκαμπανεβάσματα του πρώτου γύρου, οι ερυθρόλευκοι δείχνουν να έχουν σταθεροποιηθεί στην δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος και χτυπάνε όλα τα παιχνίδια προκειμένου να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό για τη συνέχεια. Ο Πιερικός δείχνει αρκετά φορμαρισμένος τελευταία και το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους Βολιώτες. Στα αγωνιστικά ο Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αλβάρεζ (18/1) και τον Καπάνταη (6/1). Αντίθετα θα έχει στη διάθεση του κατά πάσα πιθανότητα τον Μόνχε (18/2), ο οποίος φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε αλλά και τον Πλιάγκα (13/1) που εξέτισε την ποινή του.

Φιλοξενούμενοι: Πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Λίγο το κλίμα που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Βολιώτικη ΠΑΕ κατά του Σούλη Παπαδόπουλου, λίγο η ικανότητα του Πιερικού να τα πηγαίνει περίφημα στα εκτός έδρας ματς κάνουν την αναμέτρηση πολύ ενδιαφέρουσα. Το τεχνικό τιμ των "μελανολεύκων" δεν μπορεί να υπολογίζει στον Όλγκιν που είναι τιμωρημένος (15/4).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Γηπεδούχοι: Η έλευση του Γιώργου Βαζάκα μόνο ως καλός οιωνός λογίζεται ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Η Καλαματιανοί βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας γεγονός που καταδεικνύει πως δύσκολα μπορούν να πάνε χειρότερα. Στα αγωνιστικά ο μπαρουτοκαπνισμνένος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Πιέρ Καλαγκάνη (16/0π) που είναι τραυματίας. Αμφίβολοι για τον αγώνα με τους Ροδίτες παραμένουν οι Μπαλτιμάς (18/0) και Σκαρλάτος (18/2).

Φιλοξενούμενοι: Να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες έχουν ως στόχο οι Διαγοριείς. Το αήττητο στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα μπορεί να επεκτάθηκε στις οκτώ αγωνιστικές όμως το ποδόσφαιρο που απέδωσαν οι Ροδίτες δεν ήταν ιδιαίτερα θελκτικό. Στα αγωνιστικά ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Φοιρός δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Ρούσεφ (19/4), Ταραχούλσκι (13/4), ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία των Χρήστου (14/0) και Τσιάτσιου (16/0)  που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
 
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Γηπεδούχοι: Ο προπονητής των Νικαιωτών, Στράτος Βουτσακέλης καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς με την Ηλιούπολη χωρίς τους τραυματίες Γεωργίου (20/4) και Μακράκη (13/0). Η νίκη για τον Ιωνικό είναι μονόδρομος ειδικότερα κόντρα σε μία ομάδα που έχουν τους ίδιους στόχους φέτος. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο νεοαποκτηθείς Πέδάνο.

Φιλοξενούμενοι: Ήταν στραβό το κλίμα για την Ηλιούπολη το έφαγε και ο... Αρφάνης. Μεσοβδόμαδα η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινως γενικό αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Αρφάνη. Ουδείς γνωρίζει πως θα επιδράσει αυτή η κίνηση μέσα στην ομάδα. Στα αγωνιστικά  ο Νίκος Παντέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Σαρμιέντο (18/1) και Ρουσάκη (17/0) που είναι τιμωρημένοι.
 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΟΦΗ

Γηπεδούχοι: Εμφανής ήταν η αλλαγή του κλίματος μέσα στην ομάδα με την έλευση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε τους Σερραίους σε μεγάλη νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Εθνικό Αστέρα και όλοι πλέον ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Στα αγωνιστικά το τεχνικό τιμ των "λιονταριών" δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Φιλοξενούμενοι: Η εμφατική τριάρα απέναντι στη Καλαμάτα ελπίζουν όλοι πως θα είναι το εφαλτήριο των Κρητικών ώστε η ομάδα να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει την άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκ. Ο Νίκος Γκουλής που πλέον δείχνει να έχει βρει τα... κουμπιά της ομάδας του δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τον Πανσερραικό τον τιμωρημένο Βλόνταρτσικ (19/5) αλλά  και τους τραυματίες Πετρά (10/0), Κωνσταντινίδη (16/1), Οργκανίστα (11/2) και Κασμερίδη (0/0).
 
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Γηπεδούχοι:  Το πρόβλημα για την ομάδα του Θρασύβουλου είναι εμφανές από την αρχή της χρονιάς και δείχνει να συνεχίζεται. Οι ποδοσφαιριστές αποδίδουν καλή μπάλα όμως οι νίκες δεν έρχονται. Και αυτές είναι που μετράνε όσο οι αγωνιστικές περνούν και ο Θρασύβουλος βρίσκεται στα μπαράζ των πλέι άουτ. Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Σερέπας δεν υπολογίζει τους Ζώνα (9/1) και Βασιλείου (15/1) ποιυ είναι τιμωρημένοι. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν οι Κοσέσνι και Κόζλει.

Φιλοξενούμενοι: Εμφατική ήταν η νίκη του Παναιτωλικού επί του Ιωνικού τη προηγούμενη αγωνιστική και άπαντες περιμένουν στο Αγρίνιο ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον ώστε η ομάδα να τα παίξει όλα για όλα στα μπαράζ για τη άνοδο. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Νταλακούρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.
 
ΡΟΔΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Γηπεδούχοι: Τη νίκη θα κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις οι Ροδίτες στο εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Αστέρα. Η έδρα είναι ο παράγοντας που θα βοηθήσει τα "ελάφια" να πετύχουν τη σωτηρία τους εφόσον την εκμεταλλευτούν βέβαια. Σε αντίθετη περίπτωση θα μπλέξουν. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει τη πολυτέλεια να επιλέξει τους καλύτερους από μια πλειάδα ποδοσφαιριστών για τον αγώνα με τους Καισαριανιώτες.

Φιλοξενούμενοι: Μυστήριο τρένο δείχνει να είναι η ομάδα τους Εθνικού Αστέρα. Ο σύλλογος αφενός έχει χάσει τη σταθερότητα που τον διέκρινε στον πρώτο γύρο. Αφετέρου όμως έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο καθώς κάνει μεγάλες νίκες εκτός έδρας και σπαταλάει βαθμούς εντός από θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους. Για το ματς με τη Ρόδο ο Αντώνης Μανίκας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Καγκιούζη (18/1) ο οποίος έπαθε διάστρεμμα και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου μια βδομάδα αλλά και στον Χωριανόπουλο (18/3) που θα εκτίσει την ποινή του λόγω των καρτών που έχει συγκεντρώσει σʼ αυτό το ματς.
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ

Γηπεδούχοι: Ήττα σοκ υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική ο Εθνικός και μάλιστα μέσα στην έδρα του από τη Καρδίτσα. Σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο φάρμακο είναι η επιστροφή στις νίκες με τους Πειραιώτες να υποδέχονται εκ νέου εντός έδρας το πάρα πολύ φορμαρισμένο Αιγάλεω. Ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει τον Καρακώστα (13/0) ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατο και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Φιλοξενούμενοι: Άργησε να ξυπνήσει αλλά το έκανε για τα καλά η ομάδα του Αιγάλεω που μετρά αισίως τρεις νίκες σε διαδοχικούς αγώνες και στόχος είναι από εδώ και πέρα τι άλλο... το καρέ. Ο Σούλης Παππάς δείχνει να εμπνέει πολύ τους ποδοσφαιριστές του και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Αναφορικά για τον αγώνα με τον Εθνικό. ο τεχνικός του "Σίτι" μπορεί να υπολογίζει πλέον στον Νάστο (7/0) που επιστρέφει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT