Labels

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Οι προαγγελίες της Δευτέρας


 PERIERGH.jpgΆκρως ενδιαφέρουσα αναμένεται η αυλαία της 20ης αγωνιστική τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας. Σας παρουσιάζουμε συμπυκνωμένα σε μια σελίδα τα κυριότερα νέα των ομάδων που παίζουν στις 8/2, ενώ θυμίζουμε τη έγινε στον πρώτο γύρο. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 10ΕΤΙΑΣ.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Γηπεδούχοι: Συγκεντρωμένους προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές τους ο Σούλης Παπαδόπουλος για το ματς με τη Δόξα, μετά τη εμπλοκή του ίδιου και της ομάδας σε δυσφημιστικά σχόλια που έκανε ο πρώην τερματοφύλακας των Κατερινιωτών, Δημήτρης Κοταρράς. Ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τη Δευτεριάτικη αναμέτρηση.

Φιλοξενούμενοι: Χαμένοι στη... διαδοχολογία της προεδρίας της ΠΑΕ δείχνουν άπαντες στις τάξεις της Δόξας. Κάθε μέρα παρουσιάζεται και ένας νέος επενδυτής αλλά επί του πρακτέου αποτέλεσμα μηδέν. Οι παίκτες επιδεικνύοντας επαγγελματισμό προπονούνται κανονικά. Ο Κώστας Βσιλακάκης για την αναμετρηση στη κοντινή Κατερίνη δεν υπολογίζει τους
Μαρκόφσκι (19/8) και Χ. Μουρατίδη (18/2), που θα εκτίσουν τις ποινές τους.Εκτός θα μείνουν και οι Σαμαράς (15/2), Παρμαξίδης (8/1) και Τσουκαλάς (11/0), που είναι ανέτοιμοι και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Α΄ Γύρος: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ   2-1
 Σπουδαία νίκη για τους παίκτες της Δόξας καθώς παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έφτασαν σε μία μεγάλη νίκη. Μπροστά στο σκορ έβαλαν τους Δραμινούς οι Μαρκόφσκι και Γκονζάλες. Για τους Κατερινιώτες μείωσε ο Θάνος.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ:
00  01  02  03  04  05  06   07  08  09
 -    -      -    -     -     -    1-3  1-0  -     -


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Γηπεδούχοι: Ξεμπούκωσαν οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα με τη μεγάλη νίκης εκτός έδρας κόντρα στη μαχητική Καλαμάτα. Πλέον όλοι κοιτάνε μπροστά και συγκεντρώνονται στο πως θα φτάσουν σε μια νέα μεγάλη επιτυχία αυτή τη φορά απέναντι στον Πανσερραικό εντός έδρας.
Ο Αντώνης Μανίκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενώ περιμένει να ενισχύσουν το σύλλογο στο μέτρο του δυνατού τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, Τσάτσος και Παλάσκας.

Φιλοξενούμενοι: Η πρόσληψη του Ντράγκαν Κοκότοβιτς ώστε να καταλάβει τη θέση στην άκρη του πάγκου θα είναι το κλειδί ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες, πιστεύουν οι διοικούντες του Πανσερραικού. Ο μπαρουτοκαπνισμένος τεχνικός θα προσπαθήσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο ματς της Καισαριανής. Αμφίβολοι είναι οι Καλί (2/0) και Ζαπρόπουλος (0/0).

Α΄ Γύρος: ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ   2-1
 Σε ένα ματς που είχε τρία γκολ αρκετό θέαμα αλλά και δύο αποβολές, οι Σερραίοι πήραν τη νίκη απέναντι στον μαχητικό Εθνικό Αστέρα. Ο Λεοζίνιο με δύο τέρματα ήταν ο πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχων ενώ για την ομάδα της Καισαριανής είχε ισοφαρίσει ο Τζημόπουλος.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ:
00  01  02  03  04  05  06  07  08  09
 -    -     -   1-1 2-0 0-0 1-1 2-0 1-1  -

Θάνος Μασαβέτας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT