Labels

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 3-0  
Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής σημείωσε ο Παναιτωλικός, απέναντι στην ομάδα του περσινού τεχνικού Ν. Κεχαγιά, τον Θρασύβουλο.
Τα "καναρίνια" μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και μάρτυρας αυτού είναι το 3-0 υπέρ τους απο το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Η ομάδα του Σίνισα γκόγκιτς δεν έδωσε περιθώρια αμφισβήτησης και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο προχώρησε στην πρώτη φετινή της νίκη απέναντι σε μια ομάδα που πέρυσι αγωνιζόταν στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας. Με τους Μπαϊκαρά και Θεοδωρίδη να δίνουν ρεσιτάλ, δημιούργησε ρήγματα στην΄αντίπαλη άμυνα και μόλις στο 14' προηγήθηκε με ένα όμορφο γκολ του δεύτερου. Στο 33' σειρά πήρε ο Μάριο Γκούρμα και μετά απο έξυπνη μπαλιά του Χάτζις στην πλάτη της άμυνας του Θρασύβουλου, ο Αλβανός νίκησε τον Μπαρτζώκα διπλασιάζοντας τα τέρματα του Παναιτωλικού.
Ο επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Αγρινίου συνεχίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και τρία λεπτά αργότερα ο Θεοδωρίδης βρέθηκε μόνος του στο δέυτερο δοκάρι μετά απο τυφλό γύρισμα του Χάτζιτς και με πλασέ σφράγισε την νίκη του Παναιτωλικού.

 Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Παναιτωλικό να ψάχνει χωρίς άγχος ένα τέταρτο γκολ και στο 81' λίγο έλειψε να γίνει όταν συνδυάστηκαν οι Μπακάκης Γκούρμα και Μπαϊκαρά, με τον τελευταίο να σουτάρει και τον γκολκίπερ του Θρασύβουλου να αποκρούει με υπερένταση σε κόρνερ.

Το φίλμ του αγώνα:2΄: ο Θεοδωρίδης εκτελεί κόρνερ, ο Χαραλαμπάκης πιάνει την κεφαλιά προς τα πίσω, ο Αναστασιάδης με νέα κεφαλιά στέλνει την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Μπαρτζώκας που ήταν εκτός θέσης πρόλαβε πάνω στη γραμμή και έδιωξε σε νέο κόρνερ
4΄: ο Μπαϊκαρά βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, άργησε να σουτάρει και ο Ζώνας με προβολή έδιωξε σε κόρνερ
10΄: δυνατό σουτ του Γκούρμα έξω από την περιοχή λίγο άουτ
14΄(ΓΚΟΛ): ο Θεοδωρίδης βρέθηκε αφύλαχτος στο σημείο του πέναλτι και σούταρε με τη μία για να ανοίξει το σκορ
33΄(ΓΚΟΛ): κάθετη πάσα του Χάτζιτς, ο Γκούρμα φεύγει μόνος στην πλάτη της άμυνας και πλασάρει εύστοχα τον Μπαρτζώκα
36΄ (ΓΚΟΛ):  ο Θεοδωρίδης μόνος του στο δεύτερο δοκάρι από κοντά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

 40΄: σέντρα του Χατζηπαντελίδη, κεφαλιά του Σαπάνη άουτ
41΄: σέντρα του Γκόλια από αριστερά, προ του Χάτζιτς πρόλαβε ο Μπαρτζώκας
45΄: αντεπίθεση του Παναιτωλικού, μακρινό σουτ του Μουμίν λίγο πάνω από το δοκάρι
58΄: ο Θεοδωρίδης τροφοδοτεί τον Χάτζιτς, αυτός κοντρολάρει με το στήθος και με τη μπάλα στον αέρα πιάνει το μονοκόμματο σουτ που φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια
61΄: σέντρα του Μίχου Χαρ από δεξιά, ο Μπαμπανιώτης δίστασε να βγει, αλλά η κεφαλιά του Καραμαλίκη έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια
65΄: απευθείας φάουλ του Θεοδωρίδη, η μπάλα έγλειψε το κάθετο δοκάτι
71΄: ωραία ατομική προσπάθεια του Χατζηπαντελίδη και σουτ στην αγκαλιά του Μπαμπανιώτη
75΄: σέντρα του Λόπες, γυριστή κεφαλιά του Γκούρμα, στην αγκαλιά του Μπαρτζώκα
81΄: ωραίος συνδυασμός Μπακάκη, Γκούρμα και Μπαϊκαρά, μια ντρίμπλα του τελευταίου και σουτ, που αποκρούει σε κόρνερ ο Μπαρτζώκας
88΄: ο Κλούσενερ τετ-α-τετ με τον Μπαμπανιώτη, ο νεαρός απέκρουσε εντυπωσιακά.

ΣΧΟΛΙΑ:- Αντίπαλοι βρέθηκαν οι περσινοί ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, Ντελγκάδο, Χαραλαμπάκης, Καραμαλίκης και οι Κεχαγιάς και Γκότσης απο την περσινή τεχνική ηγεσία.
- Το ματς παρακολούθησαν 5.500 αγρινιώτες, οι οποίοι δημιούργησαν μοναδική ατμόσφαιρα.
- Ο κόσμος χειροκρότησε τους Καραμαλίκη, Ντελγκάδο και Γκότση, κάτι το οποίο δεν έγινε με τους Κεχαγιά και Χαραλαμπάκη (κακός για τον τελευταίο).
- Τα αμυντικά λάθη του Παναιτωλικού, υπερκαλύφθηκαν απο την απόδοση της επίθεσης.
- Ο Γκουλής πιθανόν να αντικαταστήσει τον Κεχαγιά στο πόστο του προπονητή.
- Ντροπή δήλωσε πως αισθάνθηκε ο Ν. Κεχαγιάς για την απόδοση της ομάδας του, κάτι το οποίο δεν έκανε ποτέ πέρυσι που ηγούταν του Παναιτωλικού.
- Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρώην παίχτης του Παναιτωλικού και νυν του Παναιγιάλειου, Φαμπιάν Πάβελα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Μπελεβώνης (68’ Μπακάκης), Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μόρετς, Λόπες, Μουμίν, Θεοδωρίδης (77’ Στογιάνοβιτς), Χάντζιτς (70’ Ζουρούδης), Μπαϊκαρά, Γκούρμα.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Κεχαγιάς): Μπαρτζώκας, Ζώνας, Παληγεώργος (74’ Μίχος Σ.), Πιπίνης (46’ Μαυροματίδης), Χατζηπαντελίδης, Μίχος Χ., Χαραλαμπάκης, Ντελγκάδο, Σαπάνης (55’ Καραμαλίκης), Ντοριβάλ, Κλούσενερ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT