Labels

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

"Βελτίωση σε κάθε παιχνίδι..."

altΟ προπονητής του Παναιτωλικού, Γιώργος Νταλακούρας (φωτό), παρενέβη σε τηλεοπτική εκπομπή σταθμού που εδρεύει στη Δυτική Ελλάδα και σχολίασε την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια αλλά και τα τεκτενόμενα στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Αναλυτικά:

Για τη μέχρι τώρα εικόνα του πρωταθλήματος, ο τεχνικός των "καναρινιών" είπε: "Αυτό το πρωτάθλημα έχει δυσκολίες. Είναι Γολγοθάς, είναι μακρύς και δύσκολος δρόμος μιας και οι ομάδες είναι όλες κοντά".
Για την εμφάνιση της ομάδας του στη Φυλή πρόσθεσε: "Από τα στιγμιότυπα είδα ότι δείξανε τα γκολ και το δοκάρι του Θρασύβουλου. Έτσι δεν αποτυπώνεται η εικόνα του Παναιτωλικού. Σίγουρα δεν ήταν ο καλός Παναιτωλικός όμως σε αυτό το παιχνίδι κάποια πράγματα ήταν καλύτερα από το προηγούμενο. Για παράδειγμα οι φάσεις του Ζουρούδη και του Δημούτσου στο πρώτο ημίχρονο. Τα γκολ που δεχθήκαμε δεν είναι γκολ αυτής της κατηγορίας, ενώ ο χρόνος που μπήκαν δεν έδωσε περιθώρια να φανεί πως παίξαμε. Ο Θρασύβουλος μετά τα γκολ δεν μας πίεσε καθόλου σε αντίθεση με εμάς που είχαμε 4-5 κλασικές ευκαιρίες για γκολ".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT