Labels

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ 4ο ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

 Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τους αγώνες Β' Εθνικής για την 22η αγωνιστική.
Για τον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, άρχοντες του αγώνα θα είναι:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:ΛΙΑΧΟΥΔΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Α' ΒΟΗΘΟΣ:ΚΑΠΟΥΤΖΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)Β' ΒΟΗΘΟΣ:ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣΛΑΖΑΡΟΣ (ΚΙΛΚΙΣ)4ος:ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)

Φυσικά, στο Αγρίνιο δεν έχουν ξεχάσει ποτέ τον διαιτητή Κατσικογιάννη (φώτο: μέση) απο τον σύνδεσμο Ηπείρου, μιας και στον περσινό αγώνα για την Γ' Εθνική κατηγορία με την ομάδα του Οδυσσέα Αναγέννησης στο Αγρίνιο, ο υψηλόσωμος ρέφερι είχε δημιουργήσει ένα πολεμικό κλίμα άνευ λόγου και αιτίας. Οι αποβολές των Χαραλαμπάκη και Μπελεβώνη ήταν το αποκορύφωμα εκείνης της αγωνιστικής ημέρας, με τον αγρινιώτη αρχηγό να τιμωρείτε με 8 αγωνιστικές.
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός τότε είχε βγάλει τις ακόλουθες ανακοίνωσεις:
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
Τα τελευταία χρόνια έχουμε ζήσει απίθανα γεγονότα και καταστάσεις σε βάρος της ομάδας μας που έχουν σκοπό να ανακόψουν την πορεία της. Χωρίς κραυγές εντυπωσιασμού, προσπαθήσαμε με αποδείξεις να πείσουμε ότι η ανάγκη για ένα δίκαιο πρωτάθλημα αφορά όλους. Κερδίσαμε την κατανόηση, αλλά παρά τις διαβεβαιώσεις που μας δόθηκαν, φαίνεται ότι τίποτα απολύτως δεν άλλαξε.
Μας προκαλούν έντονο προβληματισμό και ιδιαίτερη ανησυχία τα επαναλαμβανόμενα διαιτητικά λάθη. Μας προκαλεί θλίψη το γεγονός ότι τόσα πολλά και σημαντικά λάθη δεν μπορούν πια να αποδοθούν στην τύχη. Πολύ περισσότερο όταν την τελευταία τριετία δεν θυμόμαστε κανέναν αντίπαλό μας να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία σε μεταξύ μας παιχνίδι ούτε μία φορά. Πώς εξηγείται που τα «ανθρώπινα λάθη» γίνονται μόνο σε βάρος μας;
Η αντιμετώπιση που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι από τον διαιτητή και τους συνεργάτες του ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά κακών (τουλάχιστον) διαιτησιών που είχαμε ως τώρα. Εκφράζουμε την έντονη οργή και αγανάκτησή μας για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται κάποιοι το ρόλο τους και τα ανυπέρβλητα εμπόδια που ετσιθελικά βάζουν στη δική μας προσπάθεια.
Επειδή δεν κατανοούμε την επιμονή του ορισμού διαιτητών από τον Σύνδεσμο Ηπείρου στα τρία από τα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας (με Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό Κατερίνης, Οδυσσέα Αναγέννησης), τα οποία συνοδεύτηκαν από κακές διαιτησίες, ζητούμε την εξαίρεση διαιτητών του συγκεκριμένου Συνδέσμου από τους προσεχείς αγώνες μας. Κυρίως δε, ζητάμε δίκαιες και αντικειμενικές διαιτησίες για όλους.

Το «θέατρο» του παραλόγου
Στο ποδόσφαιρο το «θέατρο» τιμωρείται, αλλά ποινές προβλέπονται μόνο για ποδοσφαιριστές. Έτσι δεν είναι εύκολο ν’ απαντήσει κανείς, πώς πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί ένας βοηθός διαιτητή που κάνει «θέατρο». Το video του αγώνα Παναιτωλικός – Οδυσσέας Αναγέννησης  είναι αδιάψευστος μάρτυρας της «υψηλής θεατρικής τέχνης» του κ. Σιαμέτη (Σ.Δ.Π. Ηπείρου) ο οποίος απωθείται βίαια!!! (ναι, έτσι αναγράφεται στο φύλλο αγώνα) και πέφτει (πλάγια και όχι προς τα πίσω όπως έπρεπε να συμβεί σε περίπτωση που σπρώχνονταν) στο χορτάρι, από τις… διαμαρτυρίες του αρχηγού της ομάδας μας για τις λανθασμένες υποδείξεις του.
Δυστυχώς, δεν είναι το μοναδικό δείγμα «θεατρικής παράστασης» που παρακολουθήσαμε στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και γενικότερα στα παιχνίδια της ομάδας μας φέτος και τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό το «θέατρο» του παραλόγου, έχει καταντήσει μονότονο και κακόγουστο. Κάποιος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να στείλει τους πρωταγωνιστές σπίτι τους.
Υ.Γ. Φυσικά δεν είχε καμία εξήγηση ο διαιτητής κ. Κατσικογιάννης (Σ.Δ.Π. Ηπείρου), για τα μόλις 3 λεπτά καθυστερήσεων (τελικά δεν κράτησε ούτε 2’) σ’ ένα παιχνίδι που ήταν η αποθέωση των καθυστερήσεων, έχοντας μάλιστα αποβάλει για καθυστέρηση ποδοσφαιριστή του Οδυσσέα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT