Labels

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Top & Flop No20

Γραφικό ένα ταξίδι με τον «καρβουνιάρη» ή τον «μουτζούρη», αλλά με το Ιντερ-Σίτι δεν χάνεις την ώρα σου. Το Αιγάλεω αποφάσισε έστω και λίγο αργά να ανέβει σε κάτι πιο γρήγορο μπας και προλάβει, μετρά 3 σερί νίκες, και περιμένουμε να δούμε αν θα κατέβει στον επόμενο σταθμό.
Τι άλλο θέλεις από μία μεταγραφή; Πρώτη συμμετοχή και 2 γκολ για τον Πόποβιτς που επέστρεψε στον ΟΦΗ έξι μήνες μετά και βιάζεται να καλύψει τον χαμένο χρόνο.
Top

5) ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ: Μίλησε η εμπειρία του 32χρονου επιθετικού. Με δύο γκολ απέναντι στον Εθνικό είναι ο κύριος «υπεύθυνος» για την πρώτη νίκη της Αναγέννησης Κ. μετά από 7 αγώνες. Μάλιστα το δεύτερο τέρμα του στο 93΄ ήταν κάτι σαν χαριστική βολή για τον αντίπαλο.
4) ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΚΟΚΟΤΟΒΙΤΣ: Αυτό είναι που λένε κάνουμε αλλαγή προπονητή για να αλλάξει το κλίμα. Μπορεί ο Σέρβος τεχνικός να μην μεταμόρφωσε τον Πανσερραϊκό μέσα σε λίγα 24ωρα και να μην πιστώνεται το διπλό των «λιονταριών» στην Καισαριανή, όμως με το που αποχώρησε ο Όγιος, η θέση του πήγε σε κάποιον που γνωρίζει τι εστί ελληνικό ποδόσφαιρο πλήρως.
3) ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Το δικό του σόου έδωσε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός στο Αγρίνιο. Είναι διαπιστωμένο ότι όταν ο Θεοδωρίδης είναι στα πάνω του ο Παναιτωλικός μοιάζει περισσότερο με ομάδα. Δύο γκολ έβαλε, είχε και ένα δοκάρι στο 3-0 επί του Ιωνικού.
2) ΖΟΡΜΠΑΣ-ΠΟΠΟΒΙΤΣ: Ο πρώτος όσο κυλάει το πρωτάθλημα τόσο καλύτερος γίνεται (έδωσε δύο ασίστ και σημάδεψε το δοκάρι), ενώ ο δεύτερος δεν χρειάστηκε παρά μόνο μερικά λεπτά στην επανεμφάνιση του με την φανέλα του ΟΦΗ για να σκοράρει δις.
1) ΑΙΓΑΛΕΩ: Με τόσα που έχουμε σούρει στο «Σίτι» νομίζω ότι είναι η δική του στιγμή. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει αυτό το σερί των νικών και τι θα πάρει από το ταμείο στο τέλος του πρωταθλήματος, όμως και μόνο το πάθος και η ψυχή που καταθέτουν οι παίκτες του Αιγάλεω σε μία μέχρι πριν λίγο καιρό καταδικασμένη προσπάθεια, αξίζει μία έστω και ηθική επιβράβευση.

Flop

5) ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ.: Καλός και άγιος ο Μάκης Χάβος που έχει δώσει άλλη οντότητα στους «σταχυοφόρους» και κρατάει το αήττητο εδώ και 9 αγώνες, όμως γιατί υπάρχει ένα όμως… 20 αγωνιστικές έχουν περάσει και οι «πράσινοι» είναι η μία από τις δύο ομάδες που δεν ξέρουν τι θα πει νίκη εκτός έδρας. Θα το ζήσουμε άραγε;
4) ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Με κάτω τα χέρια έχασαν από τον Ολυμπιακό Βόλου. Εντάξει μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω, όμως η παρουσία των παικτών του Νίκου Παντέλη μετεξελίχθηκε όσο περνούσε η ώρα σε απουσία.
3) ΙΩΝΙΚΟΣ: Παράδοση χωρίς να δώσει την μάχη στο Αγρίνιο. Τόσο πολύ φοβήθηκε την έδρα του Παναιτωλικού; Αφού να καταλάβετε ο Στράτος Βουτσακέλης είπε μετά το ματς: «πρώτη φορά δεν μπορώ να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου».
2) ΡΟΔΟΣ: Όχι ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε ανακοινώσεις για την διαιτησία, αλλά αφού έβγαλε πρέπει να το αναφέρουμε. Οι άνθρωποι της Ρόδου έκαναν λόγο για σφαγιαστική διαιτησία στο Αιγάλεω, αν και κάπου χαθήκαμε γιατί μπέρδεψαν και άλλα θέματα μέσα ολίγον άσχετα. Τουρλού τουρλού δηλαδή κάτι θα μείνει.
1) ΕΘΝΙΚΟΣ: Καταστρέφει με πολύ άνεση ότι είχε χτίσει στον πρώτο γύρο. Παρά τις προειδοποιήσεις Πηρούνια για όσους δεν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων εντός της ομάδας, η 4η σερί ήττα είναι γεγονός και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για παίκτες και προπονητή. Θα διαψεύσει τις προσδοκίες;

Επιμέλεια: Ν. Γουρδούλης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT