Labels

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Top & Flop No21

Αρχισαν τα όλε, όλε στον Βόλο. Η βεβαιότητα για την άνοδο αρχίζει να εξαπλώνεται σε όλη την πόλη, αφού μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να ήθελαν τον χρόνο τους, όμως τώρα που φορτσάρουν σκέφτονται να περάσουν τις πύλες της Σούπερ Λιγκ ως πρωταθλητές. Αυτό το δικαίωμα τους το δίνει η Κέρκυρα που ετοιμάζεται να κάνει τον λαγό που την «πάτησε» από την χελώνα, στον γνωστό μύθο του Αισώπου…

Top

5) ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Νίκη με το έτσι θέλω ζήτησε ο Γιώργος Βαζάκας στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Καλαμάτας και αυτό έγινε. Η «Μαύρη Θύελλα» δεν καταθέτει τα όπλα ούτε γι αστείο και είναι αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα και το κυριότερο πάντα με αξιοπρέπεια.
4) ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ: Ούτε ο Κώστας Ριαβόγλου δεν θα περίμενε ότι η επιλογή του για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Φοιρού θα είχε τόση μεγάλη επιτυχία. Με τον Χάβο στον πάγκο ήρθε το διπλό στην Δράμα και οι «σταχυοφόροι» μετρούν 10 αγώνες αήττητοι. Ο δρόμος για τα πλέιοφ είναι ορθάνοιχτος.
3) ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ: Τι και αν ήταν ο άνθρωπος που τους «σκότωσε» στην Φυλή; Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και οι φίλοι των «κυανοκίτρινων» παρά την συσσωρευμένη πικρία δεν ξέχασαν την περσινή καθοριστική συμβολή του έμπειρου στράικερ στην άνοδο και τον χειροκρότησαν.
2) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ: Ξεκίνησε το πρωτάθλημα σφιγμένος, αλλά αναδεικνύεται σε σούπερ όπλο στα χέρια του Νίκου Γκουλή. Ο 23χρονος μέσος έκανε «παπάδες» στις Σέρρες, άνοιξε το σκορ και βρήκε τον Αγρίτη για το 0-2.
1) ΗΛΙΑΣ ΣΟΛΑΚΗΣ: Καλά θα κάνει ο Αχιλλέας Μπέος να τον εμπιστευτεί και στην Σούπερ Λιγκ. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο στην περίπτωση του Σολάκη που όταν βλέπει μπροστά του δίχτυα το βλέπει σαν υποχρέωση να μην φύγει χωρίς να τα «ματώσει». Απίστευτη αποτελεσματικότητα, έχει φτάσει τα 9 γκολ και αν συνεχίσει έτσι θα έχουμε εμφύλιο για την θέση του πρώτου σκόρερ με τον συμπαίκτη του Ροτζέριο που ήταν τυχερός που αγωνίζεται από την αρχή της σεζόν στους «ερυθρόλευκους».

Flop

5) ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Να δούμε την ομάδα του Αγρινίου να κάνει 2-3 τρία κολλητά παιχνίδια με την ίδια καλή απόδοση και τι στον κόσμο. Για ακόμα μία φορά οι παίκτες του Γιάννη Νταλακούρα αποδείχθηκαν ανεπαρκείς εκτός έδρας και παρότι προηγήθηκαν μόλις στο 2΄, έχασαν την μπάλα και το ματς από τον Θρασύβουλο μέσα σε ένα τρίλεπτο.
4) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ευφορία για την διοικητική τακτοποίηση δεν φαίνεται να έχει αντιστοιχία στον αγωνιστικό χώρο. Οι «Μαυραετοί» θέλουν, αλλά δεν μπορούν και κατάφεραν να χάσουν από μία ομάδα που δεν τους έκανε ούτε μία ευκαιρία της προκοπής. Μετρούν 5 αγώνες χωρίς νίκη και τα πλέιοφ δεν θα τους περιμένουν πότε θα αποφασίσουν να ξυπνήσουν.
3) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΑΣ: Καλές οι δηλώσεις και οι διευκρινήσεις, δίνουν λίγο «αλατοπίπερο», αλλά αν το παρακάνεις… Ο πορτιέρε του Πανσερραϊκού ευθύνεται για το πρώτο γκολ που δέχθηκε από τον ΟΦΗ. Κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του, όμως καιρός δεν είναι να την βγάλει από τα μπαούλα;
2) ΚΕΡΚΥΡΑ: Στο νησί ήδη ονειρεύονται ότι παίζουν σε Τούμπα, Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ και λοιπά γήπεδα της Σούπερ Λιγκ. Διαφορετικά δεν εξηγείται αυτός ο εφησυχασμός που είναι ικανός να τους στερήσει την σχεδόν σίγουρη μέχρι σήμερα πρώτη θέση. Μόλις 1 γκολ σε 4 ματς στον δεύτερο γύρο. Μπάμπη πες αλεύρι, ο Βόλος σε γυρεύει…
1) ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ: Κατακόκκινοι είχαν γίνει οι άνθρωποι της Αναγέννησης από τα σφυρίγματα του εν λόγω ρέφερι στον αγώνα με την Κέρκυρα. Ειδικά η φάση του 9΄ λεπτού που δεν έδωσε πέναλτι στον Μπουντούρη και στην συνέχεια ακύρωσε γκολ του Βακουφτσή, έχει καθηλώσει, μέχρι αυτή την ώρα που διαβάζετε. τους «κιτρινόμαυρους» στο βίντεο που δεν μπορούν να το πιστέψουν και πατούν συνέχεια το rewind. Πάλι καλά που κέρδισαν γιατί θα είχαμε νωρίτερα την καρναβαλική παρέλαση στην Καρδίτσα.

Επιμέλεια: Ν. Γουρδούλης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT