Labels

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

“Καθάρισε” σ’ ένα εξάλεπτο (2-0)


 altΑπό το 65’ μέχρι το 71’ αποδείχτηκε ότι ήταν ένα άκρως παραγωγικό χρονικό διάστημα για τον Παναιτωλικό ώστε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη με 2-0 κόντρα στον αξιόμαχο Πανσερραϊκό. Αμφότεροι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Δελφάκη. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς και οι δύο ομάδες! (ΦΩΤΟ Action images & ΔΕΡΒΙΣΗΣ)

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε διπλή εικόνα καθώς μέχρι το 26’ δεν είχε δημιουργηθεί ούτε μια καλή φάση, ενώ μετά από εκείνο το χρονικό διάστημα οι γηπεδούχοι ανέπτυξαν επιθετική δραστηριότητα και προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ. Ρόλο έπαιξε και του πέναλτι που αρνήθηκε στους γηπεδούχους ο διαιτητής Δελφικής. Στις αρχές του δεύτερου 45λεπτου η μπάλα παιζόταν κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά προσεκτικές, ενώ η ποιότητα του αγώνα ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή μέχρι να ανοίξουν το σκορ στο 65’ με τον Θεοδωρίδη και να φτάσουν στο δεύτερο τέρμα έπειτα από έξι λεπτά με τον Μανίκα. Οι Σερραίοι “πλήρωσαν” την επιθετική τους ατολμία αλλά και την έλλειψη ευκαιρών.
ΦΑΣΕΙΣ:
14’ Σουτ του Θεοδωρίδη από καλή θέση, πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Κοτταρά.alt
25’ Σέντρα σουτ του Μπαϊκαρά δίχως όμως να υπάρχει συμπαίκτης του κοντά στη μικρή περιοχή των Σερρών για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
28’ Ο Πασάς πήρε από πλεονεκτική θέση την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια της φάσης το δυνατό σουτ του Θεοδωρίδη πέρασε λίγο άουτ.
33’ Κεφαλιά του Μπανγκουρά έπειτα από σέντρα του Τάντιτς, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
40’ Ο Πασάς πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρίδη, όμως ο Κοτταράς ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.
65’ ΓΚΟΟΟΛΛΛ (1-0) Ο Θεοδωρίδης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ καθώς υποστήριξαν ότι ο Μανίκας ξεκίνησε από αντικανονική θέση.
71’ ΓΚΟΟΟΛΛΛ (2-0) Σέντρα του Μπαϊκαρά από τα αριστερά και ο Μανίκας με κεφαλιά-ψαράκι δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μόρετς, Στόρμπαεκ, Πασάς (65' Μανίκας), Ζουρούδης (83' Βούκοβιτς), Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης (86’ Μπελεβώνης), Δέντσας
Προπονητής: Γιάννης Νταλακούρας
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ:  (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Βοσκόπουλος, Σκάγκλια (74' Καλί), Λεοζίνιο, Μιχαήλ, Ζαπρόπουλος, Γαλανόπουλος, Μπανγκουρά (80' Τράκις), Κάστρο, Γεωργιάδης, Τάντιτς
Προπονητής: Ντράγκαν Κοκότοβιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζαρακοβίτης, Λάμιας (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  Ζαπρόπουλος, Σκάγκλια, Λεοζίνιο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Βούκοβιτς 90’ - Ζαπρόπουλος 90'+1
Δηλώσεις
Γιάννης Νταλακούρας (Προπονητής Παναιτωλικού): «Πετύχαμε μια σημαντική και καθαρή νίκη παρά τα προβλήματα που είχαμε. Δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε αλλά ούτε και να απογοητευόμαστε εύκολα έπειτα από κάθε αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον κόσμο ο οποίος κατά τηalt διάρκεια του ματς ήταν δίπλα μας και βοήθησε αρκετά».
Ντράγκαν Κοκότοβιτς (προπονητής Πανσερραϊκού): “Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό οποίος πέτυχε μια δίκαιη νίκη. Μπήκαμε με άγχος και φοβισμένα στο παιχνίδι, ενώ αποφασίσαμε να παίξουμε μπάλα όταν δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και στόχος μας είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Εύχομαι να ξανασυναντηθούμε στα μπαράζ με τον Παναιτωλικό”.
Γιάννης Πασάς (παίκτης Παναιτωλικού): «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει μια νίκη με ακόμα περισσότερα γκολ. Αφήνουμε πίσω το ματς με τον Πανσερραϊκό γι’ αυτό σκύβουμε το κεφάλι και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος».
Άρης Γαλανόπουλος (παίκτης Πανσερραϊκού): «Δεν ήμασταν καλοί στο παιχνίδι με συνέπεια ο αντίπαλός μας να φτάσει σε μια δίκαιη νίκη».

Μικρά-μικρά
*Στο 26’ ο Θεοδωρίδης βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από μαρκάρισμα του Σκάγκλια μέσα στην περιοχή. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι, αλλά ο κύριος Δελφάκης έδειξε να συνεχιστεί το ματς.
* Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Πανσερραϊκού έδωσε το παρών στα επίσημα του γηπέδου. Μάλιστα, πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο πρόεδροι (Κωστούλας-Θεοδωρίδης) είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία μέσα σε καλό κλίμα.
* Στις εξέδρες βρέθηκαν παίκτες ομάδας επίλεκτων βραζιλιανών οι οποίοι φιλοξενούνται από τους Αγρινιώτες και θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων του Παναιτωλικού.
* Ο Παναιτωλικός συνέχισε το σερί στο πρωτάθλημα όπου στο πρώτο ημίχρονο εντός έδρας αγώνα δεν έχει βρεθεί ποτέ πίσω στο σκορ!
* Ο Μανίκας αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον πατέρα του ο οποίος πέρασε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
ΑΓΡΙΝΙΟ*Γιάννης Μπακέλας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT