Labels

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

«Στάση» στο Αγρίνιο για τον Πανσερραϊκό

«Δάγκωσε» τα «λιοντάρια» ο Παναιτωλικός. Οι «κυανοκίτρινοι» ήταν οι θριαμβευτές του ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής και δεν άφησαν την ταχεία από τις Σέρρες να περάσει χωρίς στάση από το Αγρίνιο. Το 2-0 υπέρ της ομάδας του Γιάννη Νταλακούρα έβαλε τέλος στο σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα για τον Πανσερραϊκό. Η νίκη για τους γηπεδούχους γίνεται σημαντική από την στιγμή που οι γηπεδούχοι κέρδισαν για 2η φορά φέτος την ομάδα των Σερρών και τούτο μπορεί να παίξει ρόλο σε πιθανή ισοβαθμία (όπως αυτή την στιγμή) για την είσοδο στην εξάδα.

Ο Παναιτωλικός κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και με κύριους εκφραστές τους Ζουρούδη και Θεοδωρίδη έφτασε αρκετές φορές κοντά στην επίτευξη γκολ, όμως στην τελική προσπάθεια τα χαλούσε. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ασχολήθηκαν κυρίως με τα ανασταλτικά τους καθήκοντα και έψαξε τις αντεπιθέσεις, χωρίς επιτυχία. Οι «κυανοκίτρινοι» διαμαρτύρονται για μία φάση που έγινε στο 28΄, με τον Μιχαήλ να ανατρέπει τον Θεοδωρίδη, αλλά πέναλτι δεν δόθηκε.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, παρά την υπεροχή, το πέτυχε στην επανάληψη ο Παναιτωλικός. Αρχικά στο 66΄ ο Αναστασιάδης από αριστερά έκανε την σέντρα και ο Θεοδωρίδης αφύλακτος στην περιοχή άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ του Μανίκα που θεωρούν ότι είχε συμμετοχή στην φάση. Έξι λεπτά αργότερα ουσιαστικά το ματς τελείωσε, καθώς ο Μπαϊκαρά με σέντρα από αριστερά βρήκε το κεφάλι του Μανίκα και έγινε το 2-0. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Βούκοβιτς με κόκκινη και ο Ζαπρόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Ζαπρόπουλος, Σκάγκλια, Λεοζίνιο

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 2-0
(66΄ Θεοδωρίδης, 72΄ Μανίκας)

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Στόρμπαεκ, Παλαιολόγος, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μόρετς, Δέντσας, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης (86΄ Μπελεβώνης), Πασάς (63΄ Μανίκας), Ζουρούδης (81΄ Βούκοβιτς)
Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Ζαπρόπουλος, Μιχαήλ, Σκάγκλια (75΄ Καλί), Κάστρο, Γεωργιάδης, Λεοζίνιο, Τάντιτς, Μπανγκουρά (80΄ Τράκις)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT